BELEDİYEDEN İŞÇİ ÇIKARTILACAK MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Belediye’den ve Belediye iştiraki KAYI A.Ş.’den personel çıkartılıp çıkartılmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalışanlara kesinlikle mobbing uygulanmadığını vurgulayan Başkan V. Subaşı, “Bizimle organik bağ oluşturamayan, huzur bozan davranışlarda bulunan, aykırı tavırlar içerisinde olan, sürekli rapor alarak iş yavaşlatma girişiminde bulunanlarla ilgili tutanaklar tuttuk. Bu bir mobbing değildir biz olması gerekeni yapıyoruz sadece ve dolayısıyla bu arkadaşlarla çalışmayacağız.” dedi.

Belediyenin norm kadrosunun yüzde 20 kadrosu kadar geçici işçi alma yetkisi olduğunu aktaran Başkan V. Subaşı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bu meclisten geçen bir yetki. 5 ay 29 gün süren bir dönem. Toplamda 35’i geçici, 5 ay 29 günlük, 5’de süresiz olarak işe aldığımız çalışan var. Süresiz aldığımız çalışanla ilgili olarak ise bizim ana okulumuzda 5 sınıf var. 4 tane öğretmenimizin olduğunu öğrendim, başkan vekili olduğumda. Bizim yaş grubumuz biraz küçük. 3,4 ve 5 yaş grupları. Bu yaş gruplarında çocukların lavabo ve benzeri ihtiyaçları için yardımcı öğretmenin olması gerekiyor. 5 sınıfı 4 öğretmenle idare etmemiz mümkün değildi. 2’si buraya dahil edildi.

“ÖĞRETMEN ALACAĞIZ”

Öğretmen de alacağız. Bunun da duyurusunu yapmış olalım. Bununla ilgili ilana da çıkıyoruz. Aynı zamanda geri kalan üç tane çalışanımızı da süresiz olarak aldığımız su kanalizasyon bölümüne aldık. Bununla ilgili vardiya sistemine geçmemiz gerekiyordu. Çok sık aralıklarla arızalar oluşuyor. Bununla ilgili olarak da bu sorunu bu şekilde çözmeyi planlıyoruz.

 


İLGİLİ HABERLER:

BELEDİYEDEN İŞÇİ ÇIKARTILACAK MI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bırak işten çıkarsın uyum içinde çalışmayan varsa hemen işten çıkarsın zamanında sizleride çıkarmadılarmı

    Cevapla
  2. 25 Haziran 2022, 16:19

    Konsere para ver 236bin nede olsa sizin cebinizden çıkmıyor. Millet açlıktan kırılıyor. Gelen bayram ortalık zaten pahalı garibanların ahını almayın. Tespit edin bayramlarda cocuklar sevinsin. Kılık kıyafet dağıtabilirsiniz. Hiçmi öksüz ve yetim yok bilecikte.

    Cevapla
  3. Uyum yoksa gerekli hak eden kisilerse melek hanım haklısınız
    Kutluyorum sizi

    Cevapla
  4. 26 Haziran 2022, 14:16

    Önemli olan kimlerin işten çıktığı değil, kimlerin işe alındığı.
    O kadar liyakat ten bahsedenler iktidarı eleştirenler
    Açıklayın bakalım hangi liyakat li kişileri hangi kadrolara adınız
    Vekaleten gelenler asaleten giderler.
    Mazlumun ahı indirir Şahı

    Cevapla
Bizi Takip Edin