Şarkıcı Hande Ünsal, Bilecik’te konser verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Konseri” kapsamında şarkıcı Hande Ünsal sahne aldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi konuşan Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, 24 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan konserin üzücü şehit haberleri nedeniyle bugüne ertelendiğini söyledi.

Subaşı, belediye olarak sosyal etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Şarkıcı Hande Ünsal, Subaşı’nın konuşmasının ardından sahneye çıktı. Ünsal’ın söylediği şarkılara zaman zaman eşlik eden vatandaşlar, cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.

Konseri Belediye Başkan Vekili Subaşı ile CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile çok sayıda vatandaş izledi.

                   

Şarkıcı Hande Ünsal, Bilecik’te konser verdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. solcu olduğunun düşünen CHP nin burjuva yöneticileri kendilerine protokol alanı yapmayı bırakıp halkın içine karışsınlar

    Cevapla
  2. Seyretmek için gelenlerin ellerine neden Birtane Türk Bayrağı bir Atatürk posteri verilmez ki Hele bir de sanatçının kıyafeti yanındaki dansçı kızlar Şahsen erkekligimden utandım. Şeyh Edebali ile anılan bilecigi bu hale getirenlere oy veren Hacılar Hocalar vicdanınız rahat mı Devletin hizmet için gönderdiği paralar ödediğiniz zamlı su paraları 1 saat süren konsere gitti sanatçı parayı aldı Bilecik hava aldı.

    Cevapla
    • Madem utandın konserde ne işin vardı? Memleketi arabistana çevirdiniz yeter be.

      Cevapla
    • mal mısın sen kardeşim, konserde bayrak Atatürk posteri ne alaka?? gençler oraya eğlenmeye gitmiş, bayrak poster umurlarında olur mu?? hepsini yerlere atarlardı, iyi ki böyle bir denyoluk yapmamışlar!!! ama sen bayağı denyosun belli…

      Cevapla
    • Konserin amacı eğlenmektir sizin gibi milli duyguları kullanıp prim kasmak değil

      Cevapla
    • 17 Haziran 2022, 10:32

      aklınız fikriniz etek boyunda bacakta…biz güzel dans eden kızlar dışında bir şey görmedik yani biz sadece dansları ile ilgilendik.

      Cevapla
Bizi Takip Edin