Yılbaşı akşamı En Güzel Fetih “Mekke’nin Fethi” kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bilecik Şubesince Mekke’nin fethinin 1385’inci yılı dolayısıyla Bilecik’te program düzenlendi.

fetih

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Furkan Türkmen ve İsmail Şenol’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle süren programında devamında ise AGD Bilecik Şubesinin sinezvizyon gösterimi gerçekleşti.

Programda konuşan AGD Bilecik Şube Başkanı Sadık Savak, “Mekke’nin fethinin çile, özlem ve sevda olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: “Mekke’nin fethi güven, sabır, zafer ve kurtuluştur. Mekke’nin fethi iman, ilim, itaat, teslimiyet, huzur ve sevinçtir. Mekke’nin fethi, hakkın hakimiyeti ve şahlanışı, batılın ise yok oluşudur” dedi.

Şube Başkanı Savak’ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiir, ezgi ve ilahi dinletisi gerçekleşti. Mekke’nin fethini konu alan kum gösterisiyle süren programda ayrıca AGD lise grubu taekwondo gösterisi yaptı.

Programın devamında ise eğitimci Ahmet Bulut tarafından Peygamber Efendimiz (SAV)’ın hayatı ve Mekke’nin Fethi anlatıldı. Duygusal anların yaşandığı programa Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Fuat Göçen, İSOMDER Bilecik İl Başkanı Ömer Taşçı ve AGD İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Yılbaşı akşamı En Güzel Fetih “Mekke’nin Fethi” kutlandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin