YARALI HALDE BULUNAN BAYKUŞ TEDAVİ ALTINA ALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sol kanadı saçma darbesiyle yaralanan baykuşu tedavi ederek, bakıma aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, kedi, köpek ve kanatlı hayvanlar başta olmak üzere birçok sokak ve doğa hayvanını tedavi etmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda iki sokak köpeğini tedavi altına alarak iyileştiren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar  Bilecik Şubesi tarafından yaralı halde bulunan baykuşu, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

 

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi edilen baykuş, tedavinin tamamlanması için sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezinde bakıma alındı.

 

Bilecik Belediyesi Veteriner Hekim Şenol Özgen gerçekleştirdikleri tedavi hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şubesi tarafından yaralı olarak bulunan baykuş, tedavi edilmek üzere bizlere teslim edildi. Yaklaşık 8 aylık olan baykuşun, sol kanadından saçma taneleriyle yaralanmış olduğunu tespit ettik. Gerçekleştirdiğimiz tedavi ile baykuşun kanadındaki saçma tanelerini çıkardık ve sardık. Hayvanımızın tedavisi yaklaşık 1 ay sürecek. Şu an sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezimizde dinlenmeye aldık. Hayvanın tedavisini tamamladıktan sonra doğaya salacağız.” dedi.

1 2 3 4 DSC_0344 DSC_0358 DSC_0361

 

 

 

YARALI HALDE BULUNAN BAYKUŞ TEDAVİ ALTINA ALINDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin