Veri Cloud ile Salesforce Profesyonel Danışmanlık Hizmetlerinden Yararlanın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veri Cloud, Salesforce Danışmanlık Hizmetleri ile müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır. Genç ve dinamik ekibi, ilkeli hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Veri Cloud, Salesforce’un Türkiye’deki partnerleri arasında yer alıyor. İşini dijitale taşımak isteyenlere birbirinden özel seçenekler sunan Salesforce, satış sonrası hizmet yönetimi başta olmak üzere birçok hizmeti aynı anda sizlere ulaştırıyor.

Bulut tabanlı bir yazılım şirketi olan Salesforce, farklı kategorileri bünyesinde barındırmaktadır. Satış Bulutu, Pazarlama Bulutu, Analitik Bulutu ve daha fazlasına Salesforce ile erişim sağlayabilirsiniz. https://veri.cloud/ tarafından sunulan danışmanlık hizmetleriyle Salesforce’un sunmuş olduğu çözümlerden daha kolay yararlanabilirsiniz. Bu sayede işinizi dijitale taşıyarak potansiyel müşterilerinizi arttırabilirsiniz!

Veri Cloud ile İşinizi Dijitale Taşımanın Tam Vakti

Dijitalleşme, hizmet ağının genişlemesine fırsat tanımaktadır. Bu nedenle pek çok marka ve firma, internet dünyasında aktif bir şekilde yer almayı hedefler. İşinizi dijitale taşımanın en iyi yolu olarak Salesforce, sizlere birbirinden özel seçenekler sunuyor. Temel olarak müşteri hizmetleri sunmakla birlikte pazarlama otomasyonu ile uygulama geliştirme çözümlerini de sizlerle buluşturuyor.

Salesforce hizmetlerinden nasıl yararlanmanız gerektiğini bilmiyorsanız, Veri Cloud sizlere yenilikçi çözümler sunuyor. Salesforce Danışmanlık Hizmetleri başta olmak üzere birçok hizmete kısa sürede ulaşabilirsiniz. Genç ve dinamik ekibiyle sizlere hizmet sunmakta olan oluşum, işinizi dijitale taşımanızda önemli bir katkıda bulunuyor. İstediğiniz hizmeti zahmetsizce talep edebilir, potansiyel müşterilerinizi genişletebilirsiniz.

Birbirinden Özel Hizmetlere Zahmetsizce Ulaşın

Marketing Cloud hizmetleriyle dikkatleri üzerine çeken Veri Cloud, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilen hizmet seçenekleri sizlere sunmaktadır:

  • Danışmanlık ve Kurulum Hizmetleri
  • Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları
  • Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması
  • Entegrasyon Hizmetleri
  • Salesforce Proje Geliştirme
  • Salesforce Einstein Analytics

İhtiyaç duyduğunuz hizmetlere başvurabilir, her bir hizmete zahmetsizce sahip olabilirsiniz. Salesforce üzerinde özel proje geliştirmek istiyorsanız sizlere sunulan proje geliştirme hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra danışmanlık hizmetleri alarak Salesforce çözümlerinden etkili şekilde yararlanma şansı elde edebilirsiniz.

Veri Cloud, birbirinden özel çözüm önerileri ve yenilikçi hizmet anlayışıyla sizlere hizmet sunmaya devam etmektedir. Çok özel fiyatlarla sizlerle buluşan hizmetlerden faydalanabilir, işinizi dijitale taşımanın keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Veri Cloud ile Salesforce Profesyonel Danışmanlık Hizmetlerinden Yararlanın
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin