Vali Şentürk ile Başkan Şahin arasındaki buzlar eridi mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalar hakkında bilgi alınırken, Vali Şentürk ve Başkan Şahin’in uzun bir sürenin ardından bir araya gelmesi ve poz vermesi “Vali ve Başkan arasındaki buzlar eridi mi?” yorumlarına neden oldu.

GERİLİMİ TIRMANDIRMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, Pelitözü Gölpark yerleşkesinde bulunan Yel Değirmeninin yıkılması Valilik ile Belediye’yi karşı karşıya getirmiş, Başkan Şahin’in Belediyenin gerçekleştirdiği programlara Vali ve Bürokratların katılmadığını her fırsatta dile getirmesi aradaki gerilimi tırmandırmıştı.

TÜZÜN ELEŞTİRDİ, YAĞCI ANLAM VEREMİYORUM DEDİ

Yine Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün, otopark açılışı ve Üretici Kadınlar Pazarı açılışında Vali Şentürk’ü hedef alarak belediyenin hiç bir etkinliğine katılmadığı yönündeki eleştirileri ise aradaki ateşi alevlendirmişti.

Konuyla ilgili mikrafon uzattığımız Milletvekili Selim Yağcı ise Vali Şentürk’ün ve kamu görevlilerinin yapmış oldukları davranışlarda aykırı bir şey bulamadığını vurgulayarak, “Kimseye de, ‘bir programa geleceksin’ diyemeyiz. Biz de Belediye Başkanlığı yaptık, açılışlar olurdu, tüm kamu görevlileri gelecek diye bir şey yok. Gelenler başımızın tacı, gelmeyenler davet edilir, usulüne uygun eğer davet yaptılarsa katılmak isteyenler katılır. Sayın vekilimizin o konuda bir alınganlık göstermesi, sitem etmesine de çok anlam vermiyorum. Belediye’nin programları o düzeyde kamu görevlilerinin katılması gereken programlar olursa görevlilerimizde katılır, bu zamana kadar da katıldılar.” ifadelerine yer vermişti.

BUZLAR ERİDİ Mİ?

Tüm yaşananların ardından gelinen süreçte Vali Şentürk ve Başkan Şahin’in uzun bir aradan sonra bir araya gelmesi ve objektiflere poz vermesi iki kurum arasındaki buzların eridiği yorumlarını beraberinde getirdi.

BİLECİK’İN YARARINA OLACAKTIR

Diğer yandan bu duruma vatandaşlar, “İki kurum arasındaki bu çatışmanın Bilecik’e hiçbir faydası olmaz, aksine zararı olur. Birliktelik iyidir, Bilecik’e katma değer kazandırır, hizmet kazandırır” yorumlarında bulundular.

Vali Şentürk ile Başkan Şahin arasındaki buzlar eridi mi?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin