Tüzün; “Yalakalık uğruna Twit atıyorsun, derhal görevden alınmasını talep ediyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına “zalim ve kafir” diye lanet okuyan imam Mustafa Demirkan’a, Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayasofya Camisi’nde katıldığı programda Atatürk ve arkadaşlarına ‘zalim ve kafir’ diye lanet okuyan imam Mustafa Demirkan’a, Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz sahip çıktı.

Kaymakam Açıkgöz, “Bu yüzyılda yetişen en kıymetli alimlerden biri olan Mustafa Demirkan Hocaya, Allah’ın ayetini zikrettiği için en galiz ifadelerle saldıranlar, seviyelerini bir kez daha göstermişlerdir” paylaşımında bulundu. Kaymakam Açıkgöz, tepkiler üzerine kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.

DERHAL GÖREVDEN ALINMASINI TALEP ETTİ

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Atatürk’e hakaret eden imam Mustafa Demirkan’a sahip çıkan İnhisar ilçe Kaymakamı Ali Açıkgöz’ün paylaşımına tepki gösterdi.

Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz’ün derhal görevden alınmasını talep eden bir sosyal medya paylaşımında bulundu. İmama sahip çıkmayı ‘yalakalık’ olarak değerlendiren Milletvekili Tüzün paylaşımında şu ifadelere yer verdi:”Yalakalık uğruna twit atıyorsun, sonra korkudan siliyorsun. Yüzyılın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden imamı savunan İnhisar Kaymakamını kınıyorum. İnhisar ilçemize yakışmayan bu zat’ın derhal görevden alınmasını Bilecik halkı adına talep ediyorum.

KAYNAK:SÖZCÜ

Tüzün; “Yalakalık uğruna Twit atıyorsun, derhal görevden alınmasını talep ediyorum”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 1939 da yasa cikardi diyerek ataturku oven bir adamin pesinden gidenlere ne diyelim ki

    Cevapla
  2. 2 Haziran 2021, 18:51

    Yaşar Tüzün. Bakara süresi 114.ayetin mealini okuyunuz…. imamın suçu yok siz Allah’a savaş açın bence bu ayeti kabul etmiyoruz ucu m.kemale dokunuyor deyin…

    Cevapla
  3. Hepimiz hocamizin yanındayız sen istifa et yaşar tuzun

    Cevapla
  4. imamın lanet okuduğu yok kuranı kerimden ayet okudu. Videoyu aç izle yaşar bey tek biryerinde mustafa kemal atatürk ismi geçiyor mu boş yere karıştırma ortalığı

    Cevapla
  5. Tüzün bizde seni istemiyoruz ama napçan ..istifa etsen keske..sadece Kuru gürültüsün ..kaç yıldır ne yararın oldu işadamlarının isteklerini karşılamaktan başka şu bilecik halkına. .

    Cevapla
  6. insanlar hürdür istediği fikri savunabilir diyen siz şimdi ayeti açıklayan hocadan şikayetçi olan siz kaymakamda bir zat oda fikrini söylemiş siz millet vekili olarak herşeyi söylüyorsunuzda kaymakam söyleyince zorunuzamı gidiyor hani demokrasi vardı he atatürkün arkasına sığınıp yapmadığınız kalmadı yok öyle yağma ona başka buna başka

    Cevapla
  7. Sayın tüzün siz ilk önce atatürk ün kurduğu topraklara ihanet edenleri görevden alın.

    Cevapla
Bizi Takip Edin