TÜZÜN; “MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELSİN ONU ÇİÇEKLERLE KARŞILARIM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Bilecik Arena Programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Memleket Hareketi Başlatarak partileşme sürecine giren Muharrem İnce ile yakın dostluğu olduğu bilinen Tüzün’ün İnce’nin kuracağı partiye geçip geçmeyeceği en çok merak edilen soruların başında geliyordu.

Basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevaplar veren Tüzün, kendisinin CHP’de siyasete başladığını ve bundan böyle de CHP’dedevam edeceğini belirterek Muharrem İnce ile siyaseten yollarının ayrıldığını ancak 30 yıldır bir dostluğunun bulunduğunu vurgulayarak, “Muharrem İnce benim Kadim Dostumdur” dedi.

İnce’nin Memleket Hareketi kapsamında Bilecik’e geldiğinde nasıl bir tavır sergileyeceksiniz sorusu üzerine Tüzün;” Muharrem İnce Bilecik’e gelsin gider karşılarım. Ben İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i nasıl karşılıyorsam o da geldiğinde karşılarım.Dostluğumuz ebedi ama,siyaseten yollarımız ayrıldı” ifadelerine yer verdi.

TÜZÜN; “MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELSİN ONU ÇİÇEKLERLE KARŞILARIM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 10 Mart 2021, 16:47

    Konuşulması gereken chp nin Bileciğe kreş ve park dışında ne katacağıydı. Bilecik birçok alanda bir çok şehrin gerisindeyken, gündem kimin hangi partiye gideceği.

    Cevapla
  2. 11 Mart 2021, 08:10

    Semih Şahine bile söz geçiremiyorsun muharrem beyin başına bela olma zaten senin SON dönemin bunu sende biliyorsun

    Cevapla
  3. Vay arkadaş, Bileciğin tüm derdi de buydu zaten, Marmara gibi bir bölgede şehir her alanda bu kadar gerilerdeyken, Bilecikde ne olup biteceğine dair tek bir şey yok.

    Cevapla
Bizi Takip Edin