TRT’de Daire Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez O İlçeye Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in İnhisar ilçesinde TRT genel müdürlüğü satın alma daire başkan yardımcılığı görevinden emekli olan Mehmet Kepez 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’in İnhisar İlçesinde belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İnhisar İlçe Başkanlığına yaptı.

AK Parti İnhisar İlçe Başkanlığı toplantı salonuna gelen Kepez, AK Parti İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten’e başvuru dosyasını teslim etti.

 

Doğup büyüdüğü yere başvuru yaptığını belirten TRT genel müdürlüğü satın alma daire başkan yardımcısı Mehmet Kepez; “16 Ağustos 2018 itibariyle TRT genel müdürlüğü satın alma daire başkan yardımcılığı görevinden emekli olarak 32 yıllık memuriyet hayatımı sonlandırdım.Bugün itibariyle doğduğum yer olan İnhisar ilçemizden Belediye başkanlığına aday adayı olarak müracaat ettim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.” dedi.

TRT’de Daire Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez O İlçeye Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. O ilçeye laik bir arkadaşımız cenabı Allah yolunu açık etsin

    Cevapla
  2. 14 Kasım 2018, 07:47

    Allah yar ve yardımcın olsun.Tecrübe,doğruluk,istikamet, vefa en büyük erdemdir.Bu sıfatlar sizde var,Alllah’ın yardımı ve milletin oyları sizi başkan yapacaktır,inşallah.

    Cevapla
  3. 14 Kasım 2018, 08:17

    Cok sevindirici bi haber kendisi cok durust ve adil bir yoneticidir.Cok kiymetli bir buyugumuzdur.Allah yar ve yardimcisi olsun…

    Cevapla
  4. 14 Kasım 2018, 22:31

    Ben Ayhan Kaymaz Saglik Bakanliginda Mali Hizmetler Uzmaniyim,Siirt/Baykan ilçesindenim Baykanda uzun bi süre ogretmenlik hizmetinde bulunan değerli hocamızı ailece (Kadiri Ailesi) olarak yakinen tanıyoruz.Baykanlilar olarak Sn Hocamızı cok sevdik.Cok güzel hizmetleri olan ve tam halkçı bi adam gibi adam birisi.Baykan ilçesine verdiği emekler içinde ayrıca teşekkür ederiz.Cok çalışkan,zeki ve gayretli bir abimiz..Rabbim yar ve yardımcısı olsun,Başkanlığı da şimdiden Inhisar halkına hayırlı olsun INŞAALLAH..Başkanımizin kıymetini iyi bilsinler,Muvafakiyetler dileriz..

    Cevapla
  5. 15 Kasım 2018, 22:43

    Bilecik’li kime yardımı oldu şimdi oy istemeye gidecek

    Cevapla
Bizi Takip Edin