Semih Başkan CHP’li Başkanları Bilecik’te misafir edecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin CHP’li Belediye Başkanlarını Bilecik’te misafir edecek.

Cumhuriyet Halk Parti’li İl Belediye Başkanlarının belirli periyotlarda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundukları buluşmaların, bu seferki adresi Bilecik olacak.

Başkan Şahin’in girişimleriyle 8 Ekim 2021 Cuma ve 10 Ekim 2021 Pazar günleri arasında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Bilecik’te bir araya gelecek.

Bilecik’te bir araya gelecek olan Belediye Başkanlarının; ilimizi tarihi, kültürel ve Turizm anlamında da yakından tanıma fırsatı bulacakları düşünülüyor.

Diğer yandan, 11 CHP’li il Belediye Başkanının Bilecik buluşmasına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da çok katılmak istediği ancak son anda Gümüşhane ilindeki başka bir programa katılacağı için gelemeyeceği ve bu tür programların rutin olarak düzenleneceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Semih Başkan CHP’li Başkanları Bilecik’te misafir edecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin