Şeffaf Pareo Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Plaj giyiminin vazgeçilmezi olan pareo modelleri bikini ve mayoların ayrılmaz parçalarından biridir. Yazın sıcak kumlarıyla ve denizin maviliğiyle birleşen pareolar ile sahildeki ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Bikini ve mayonun açıklığıyla birleşen şeffaf pareolar sizi daha çekici gösterir. Uygun kombine edilmiş parçalar gözleri üzerinize çekecektir.

Şifon Pareo Modelleri

Yaz sıcağının eşsiz parçalarından olan pareo modelleri muhteşem kombinler yapmamızı sağlıyor. Farklı modeller skalasında şifon, etekli, hasır, straplez kesim ve düğmeli modeller yer alıyor. Genellikle uzun ve geometrik kesim olan modeller en tercih edilen parçalardır. Şezlongda güneşlenirken ve denizden çıkarken kullanılan ürünlerdir. Sahilde yürüyüş yaparken elbise ve sandalet ile rahatça hareket edebilirsiniz.

Püsküllü Pareo Modelleri

Her tarza hitap eden pareo modelleri yaz güneşinin zararlı ışınlarından direkt korur. Yazın cıvıl cıvıl renklerinden baz alarak tasarlanan tüm ürünler https://www.argento.com.tr/pareo-6 adresinde birleşmiştir. Sarı, pembe, mavi ve neon renkler ile daha güzel kombinler yapabilirsiniz. Çok amaçlı kullanılan bu modeller tatilci bayanların favori ürünleridir. Keyifli alışverişler.

Şeffaf Pareo Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin