SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK RÜZGARI ESTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda sahne alan ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk Bozüyük’lü hayranlarıyla buluştu. Gece boyunca doyasıya eğlenen hanımlar unutulmaz bir gece yaşadı.

bilecik haberleri

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan Kadınlar Günü Programı’na Belediye Başkanı Fatih BAKICI, eşi Emine BAKICI ve Belediye Başkan Yardımcıları katılırken salon, Bozüyük’lü hanımlarla doldu taştı. Programda ilk olarak sahneye çıkan Faik ÖZTÜRK sevilen türkülerini Bozüyük’lü hanımlar için seslendirdi. Ardından sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye SOYMAN sahne alarak birbirinden değerli eserlerini kadınlar için seslendirdi. Ekranların sevilen ikilisi öncelikle hanımların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, onlara sağlık ve mutluluk dilediler.   Programı beğeni ile izleyen hanımlar hep bir ağızdan coşkuyla şarkılara eşlik ettiler, ikilinin yaptığı esprilere gülerek stres attılar.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ikiliye çiçek ve plaket takdim ederek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “başımızın tacı olan tüm hanımlarımızın Dünya Kadınlar günü kutlu olsun” diyen Başkan BAKICI ikilinin Bozüyük Sarar alışveriş merkezinden dükkân satın aldığını, onlarında artık Bozüyük’lü olduğunu belirterek “kendileri artık Bozüyük’e yatırım yapmaya başladılar. Faik Bey’le ilk kez işyeri açılışı ile ilgili Belediyemize geldiğinde tanıştık. Daha sonra bürokratlarla birlikte kendisini ziyaret ettik. Burada ona tek bir şey söyledim. Bizim için çok değerli olan hanımlarımız için yani kadınlar gününde bir program yapar mısınız? dedim. Oda bir kelime dahi etmeden, 1 tl bile almadan burada sizlerin huzuruna geldi. Bize vermiş olduğu destekten, bu organizasyonda bize sağladığı imkândan dolayı belediye ve siz halkım adına onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Programda ayrıca Bozüyük Belediyesi “Kuruluştan Kurtuluşa Halk Oyunları Topluluğu” bayanlardan oluşan ekibi sahne alarak Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait oyunlar sergiledi. İlk kez sahne alan halk oyunları ekibi beğeni ile izlendi. Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın eşi Emine BAKICI halk dansları topluluğuna güzel gösterileri için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Program çıkışında tüm hanımlara karanfil hediye edildi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK RÜZGARI ESTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin