Rüşvet Soruşturmasına Başkan Şahin’den açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi iştiraki Kayı A.Ş. yönetim kurulu başkanı S.E.’ın kent merkezinde yapılan bir alışveriş merkezi ihalesi kapsamında “Satış Bedeli Haricinde Rüşvet” iddiasıyla polis ekiplerince suçüstü yakalanarak kelepçeli halde emniyete götürülmesi gündeme oturdu.

Dün akşam saatlerinden bu yana Bilecik ve ülke gündeminde ilk sıralarda yer alan haberlerin ardından Bilecik Belediyesinden açıklama yapıldı.

Basın kurulularına gönderilen yazıda Belediye Başkanı Semih Şahin, şu ifadeleri kullandı:

ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

”19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı, Belediyemiz iştiraki olan  Kayı A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten S.E., Belediye binasına gelen emniyet mensuplarınca gözaltına alınarak, halen ifadesi alınmak üzere bekletildiği, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştür.

Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz. Bilecik Belediyesi olarak elde edilen kazanımlarımızın, güvenin ve siyasi istikrarımızın zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

SUÇ VARSA KİM OLDUĞUNA BAKMAYIZ 

Suç varsa suçu işleyen kim olursa olsun gereğini yapacağımızdan ve hiçbir yasa dışı faaliyetin arkasında durmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

GÖREVDEN ALINMIŞTIR

Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı S.E. tarafımca görevden alınmıştır. Soruşturmayı yürüten yetkili kurumlara gereken desteği verdiğimizi, süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”


İLGİLİ HABERLER:

Rüşvet Soruşturmasına Başkan Şahin’den açıklama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 Yorum

  1. Başkan sıvamada çok iyidir:) suç varsa diyor hala… Suçüstü olmuş daha suç varsa diyor:) Benim asıl merak ettiğim bu paranın kaç yüz bin doları semih amcaya gidecekti? Nasıl bir yüzdelik sitem var?

    Cevapla
  2. 20 Ocak 2022, 18:11

    Gerçekten komiksin suç üstü olduğu halde soruşturma bekliyoruz diyorsun bakalım paranın asıl sahibi kim kime daha ne kadar yalan söyleyeceksin yaa sen milleti salak mı sanıyorsun

    Cevapla
  3. Başkanım Selçuk aradan çekildi artık ben yaparım rüşvet beraber ortak olalım sonra birşey olmamış gibi sen aradan cekilirsin suçlu ben olurum daha öncede böyle söylentiler vardı ıspat yoktu ebelendiniz 😂😂😂 istifa edin sizde başkan

    Cevapla
  4. 20 Ocak 2022, 21:27

    Ya benim anlamadığım adamı rüşvetin tamda üzerinde yakalıyor bunlar hala soruşturma diyiyor milleti enayi i zannediyor acaba ipin ucu daha kimlerin elinde acaba daha kimler çıkacak acaba

    Cevapla
  5. Pılınızı pırtınızı toplayıp istifanizi verip derhal memleketi terk ediniz. Henüz vakit varken

    Cevapla
  6. Selçuk beyyyy ziyaretciniz var

    Cevapla
  7. 21 Ocak 2022, 00:42

    Maşayı değil maşayi tutan eli kirmadiktan sonra bu soygunlarin sonu gelmez. Senin baş yaverin rüşvet toplayacak senin de haberin olmayacak. Kulahima anlat sayın başkan ;)

    Cevapla
  8. 21 Ocak 2022, 08:43

    Güzel belediyecilik.
    Nasıl her şey çok güzel olmuş mu???

    Cevapla
  9. 21 Ocak 2022, 10:36

    Soruşturmamı..adam tutuklandı..Bu adamın sadece bir görevimi vardı? Danışmanlığı devam ediyormu? Eğer bu danışmansa size ne gibi danışmanlık hizmeti verdi? Bir şirketin başkanı tek başına bu işi yapamaz paydaşları ve başındaki kimdi? zorla ağzınızdan laf alındı merkezse hala her zamanki gibi üç maymunu oynuyor.

    Cevapla
  10. Ya Selçuk bey denilen adam çok akılsız ,yada olanları görmemek .200 bin dolar rüşvet istiyorsun bunu belediyeye ofise istiyorsun .At at gözlüklerimizi çıkaralım farklı açılardan da bakalım ben hiç bir kişi tarafında değilim bağımsız bakıyorum olaya sizde yapın .

    Cevapla
  11. İstenilen rüşvetin nedeni Ruhsatını vermek için ve işlerini takip etmek için demiş Selçuk denilen zaat. Siz çok mu akıllısınız ruhsat verme yetkisi mi var Selçukta!!! Terbiyesiz ahlaksız herifler Allah o çaldığınız her bir yetimin öksüzün parasını burnunuzdan getirsin

    Cevapla
  12. Bende 15 bin tl maaş alıyorum şuan açlık sınırı 13 bin tl söylesene baskan bileciğe arabasız gelip 2 milyonluk araba almak nasıl oluyor. 15 bin tl maasla o arabanın plakasını alamazsın

    Cevapla
  13. Belediye baskanından geçtik danışmanı da boşverelim hadi altında çalışan belli kişiler bile rüşvet alıyor. İstifa edin hırsız sürüleri artık mızrak çuvala girmiyor

    Cevapla
  14. Altyapı ihalesinde de rüşvet olarak vip araç almıştı şimdi AVM ihalesinde dolarlar ama başkanın hiçbir şeyden haberi yok ? Gelde inan. Bilecik’te iş yapan herkes bilir eski ve mevcut belediyede iş tıkandı mı rüşvetsiz açılmaz!

    Cevapla
  15. Bukadar saçma sapan yorumlara gerek yok siz bunun bir tezgah olduğunu biliyorsunuz burda başkanın hicbir sucu yoktur başkan adam gibi adamdır bu yorumları yaparken birde geçmiş dönemdeki akp zamanında danışman osman gezgine bakın adam buraya donuyla geldi şimdi kütahyada iş adamı gezgin konağında oturuyor o parayı nerden buldu neden süre dolmadan istifa edip kaçtı birde kendi arkanıza bakin

    Cevapla
  16. 22 Ocak 2022, 00:24

    ….

    Cevapla
  17. 22 Ocak 2022, 14:04

    Bir daha yerel seçimlerde oy vermem mümkün değil. Şehir zaten yerinde sayıyo. 2022de kantar açılışı yapıldı ya var mı böyle birşey ya. Şu olaylara konu olan bina tamamlanmış olsa şimdiye en azından modern bir sineması olacaktı, bir kaç marka mağazası olurdu belki, neticede Bileciklilerin yararlanacağı bir bina olacaktı. Bu şehrin kaybedecek bir günü bile yok. Diğer şehirler ne projeler konuşuyorlar, bizde bir tane halk otobüsü bile yok. İlçede tramvay projesi konuşuluyo burda kantar açılışı yapılıyo, gerçekten pişman ettiniz.

    Cevapla
  18. Kayı AŞ. Kayan AŞ. Olmuş hala konuşuyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin