Otomobilden Silah Sesi ihbarı Geldi Polis Ekiplerinin Başarılı Çalışması Sonucu Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te silah sesi ihbarı alan polis ekipleri, söz konusu patlama sesini çıkartan aracı yakaladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre; Bilecik Bahçelievler Mahallesinde 11 AAU 400 plakalı otomobilden silah atıldığı ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti.

Ekiplerin Mahalle üzerinde yaptığı arama sonucunda, otomobil Abdulhamit Han Bulvarı üzerinde seyir halindeyken yakalandı.

Otomobilde geniş çaplı arama başlatan ekipler patlama sesinin aracın egzoz kısmından geldiğini belirlerken, Otomobil sürücüsüne alkol testi yapan ekipler sürücünün 115 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Sürücüye yüksek ses ile çevre kirliliği yaptığı gerekçesi ile alkollü araç kullanmaktan işlem yapan ekipler, alkollü sürücüyü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Otomobilden Silah Sesi ihbarı Geldi Polis Ekiplerinin Başarılı Çalışması Sonucu Yakalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Sonuç ne oldu ceza mıza yok

    Cevapla
  2. Yüksek ses olarak sadece egzoz mu işlem görüyor? Sokak aralarında bangır bangır müzik sesiyle milleti uyutmayan rahatsız edenlere de aynı işlemi/ilgiyi gösterin lütfen. Sanırsın disko işletiyorlar bangır bangır müzikle.

    Cevapla
  3. Ya küçük sanayi yolunaki matorbisikletin eksosinden çıkan sesi ve hızını ne demeli yokmu bununla ilgilenen

    Cevapla
  4. birtanede motor var oyle keske onada bi islem yapsalar.insanlarin yanindan gecerken paat diye bises ödüm patliyo her duydugumda sokakta havaya zipladim resmen.sikayet edene kadar uzaklasiyor edemiyoruzda

    Cevapla
Bizi Takip Edin