Osmaneli’nde Konak Oteller Yüzde 80 Doldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli’nde faaliyet gösteren Osmaneli Belediyesi Konak Otelleri, yüzde 80 dolulukla hizmet verirken, talebi karşılamak için yatak kapasitesinin bin kişiye çıkartılacağı belirtildi.

Turizm hedeflerine ulaşmanın en önemli göstergelerinin gelen misafirlerin kalabileceği konak oteller ve yemek yeme hizmeti alacakları güzel restaurantlar olduğunu belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”

Osmaneli Belediyesi olarak önce Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizle konaklama ve yemek sorununu çözdük. Bugün geldiğimiz yatak kapasitemiz 250 kişilik sayıya ulaştı. Yakında otogar oteli de hizmete aldığımızda kapasitemiz 350 kişiye çıkacak. Bunu Tarihi Lefke Çarşısında yeni ilave edeceğimiz konak otellerle 500 yatak kapasitesini yakalayarak daha ileriye götüreceğiz.

“HEDEFİMİZ 2022 YILINDA..”

Özel sektör yatırımları ile birlikte hedefimiz Bin yatak kapasitesine 2022 yılında erişmek. Otellerimize artan talep ve özelikle de yeni şirketlerin kalacak ter olarak belediyemiz tesislerini tercih etmeleri bu kapasite artışını zorunlu kılıyor. İlçemizde konaklama ihtiyacı son yatırımlarla çok arttı. Şu anda mevcut tesislerimize rağbet büyük.2022 yılında 1,000 yatak kapasitesini yakalayacak planlamalarımızı yaptık. Yeni yatırım planlarınız hazır.

Osmaneli’nde Konak Oteller Yüzde 80 Doldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin