OSMANELİ ŞAHA KALKACAK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik bir dizi temaslarda bulunmak üzere Osmaneli’ne geldi.

7-IMG_2102

Necla Hanım Konağı’nda yapılan toplantıda özellikle Osmaneli’nin sanayi alanları ve yatırım konuları görüşüldü. Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Osmaneli’ne yapılacak yeni yatırımların sağlanması, mevcut yatırımların ise büyütülmesi konularında desteksözü verdi.

Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile birlikte gelen Cumhurbaşkanı eski Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanı şu anda Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Münür Şahin, Osmaneli hedefleri içerisinde ilk sırayı “Sanayileşme ile Büyüme’nin” aldığının, yaklaşık 4 milyon metrekarelik sanayi alanı ile bu hedefi Osmaneli Belediyesi olarak kısa bir sürede gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Sanayi alanları ile ilgili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’ten yardım sözü aldığını da dile getiren Belediye Başkan Şahin, yeni yatırımların sağlanması, mevcut yatırımların büyütülmesi konularında desteklerini esirgeyemeyen Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’e ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e teşekkürlerini sundu.

Program sonunda Belediye Başkan Şahin, Bakan Yardımcısı’na Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı seramik bir tablo hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.   

OSMANELİ ŞAHA KALKACAK!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin