Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nin Bilecik Kurucu İl Başkanı belli oldu.

CHP’nin 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan eski milletvekili Muharrem İnce’nin liderliğinde geçtiğimiz gün kurulan “Memleket Partisi”nin il başkanları belli olmaya başladı.

Haber228 muhabirinin edindiği bilgiye göre, Memleket Partisi’nin Bilecik Kurucu İl Başkanlığı görevine, geçtiğimiz günlerde CHP Bilecik İl Başkanlığı Eğitim Sekreteri görevinden istifa eden Hüseyin Korkman atandı.

3 Mayıs 2021 tarihinde CHP’deki görevinden istifa ettiğini açıklayan Korkman, yaptığı yazılı açıklamada gerekçelerini CHP il başkanlığına verdiği dilekçede yazılı olarak belirttiğini açıklamasının ise etik olmayacağını söylemişti.

Korkman ayrıca istifa ettiği  CHP Bilecik İl Başkanlığı Eğitim Sekreterliği görevinden önce 30 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde Bilecik Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olurken, CHP Bilecik Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak da 2 dönem görev almıştı.

Bilecik’in sevilen ve sayılan isimlerinden olan Korkman’ın güçlü bir yönetim kurulu kadrosu oluşturacağı öğrenilirken, konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Diğer yandan, CHP Bilecik İl Başkanlığı Eğitim Sekreterliği görevinden istifa eden Korkman’ın CHP üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Belli Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Hayırlı olsun Allah utandırmasın

    Cevapla
  2. Pek iyi olmamış ama yinede hayırlı olsunn böylece parti bölümmüş oldi

    Cevapla
Bizi Takip Edin