Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Vali Şentürk, Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Novoberdaliu ile bir süre sohbet ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kentin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinin yanı sıra tarım ve sanayi yatırımları hakkında bilgiler veren Vali Şentürk, ”Ortak tarihi bulunan iki ülkenin dostluk ve kardeşlik bağları da bulunuyor. Ekonomi ve eğitim alanları başta olmak üzere her alanda ilişkilerin daha da gelişeceğine inanıyorum.” dedi.

Başkonsolos Novoberdaliu da misafirperverliklerinden dolayı Vali Şentürk’e teşekkür ederek, Bilecik’te bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Daha sonra Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novobrdalija, Belediye Başkanı Semih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuğuna teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Novobrdalija’ya bilgi veren Başkan Şahin, ‘’ Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novobrdalija’yı belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kosova ile Bilecik arasındaki bağları güçlendirmek adına gerçekleştirilecek çalışmaları hep birlikte yapacağımızı belirtiyor, kendilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum.’’

Ziyaret, Başkan Şahin’in konuğuna çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Başkonsolos Novoberdaliu daha sonra Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin