Karda Yüzen Bilecikli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yaşayan bir kişi, eksi 5 derece soğuğa aldırmadan karda yüzmeye çalıştı.


Bir süre karda yüzmeye çalıştıktan sonra kahkahalar atarak çıkan adam çevredekiler tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

Bilecik’te yaşayan Yasin Yurttaş, denize girer gibi beyaz karların içerisinde balıklama atlayarak, eksi 5 derece soğuğa aldırmadı. Yurttaş sağlıklı ve zinde kalmak için her yıl kar banyosu yaptığını dile getirdi.

Sağlıklı ve zinde kalmak için senede bir kez tekrarladığını belirten Yurttaş; “Hasta olacaksın diyorlar. Hasta olmuyorum. Sadece sağlıklı kalmak için bunu yapıyorum. Bu soğukta karayolları ve belediyelerde çalışan işçileri düşündükçe benim yaptığım ufak ve basit bir şey. En fazla 5 dakika sonra eve gidip kaloriferin başında çayımı yudumluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Karda yüzme anları yakınları tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan görüntüler tıklanma rekoru kırıyor.

Karda Yüzen Bilecikli
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 19 Şubat 2021, 12:01

    Ahh Kardeşim ahh napcaz senle böyle bilmem Selde yüzdün yetmedi şimdi de karda yüzüyorsun sırada ne var acaba?

    Cevapla
  2. Bu arkadaş gerçekten saçmalamış sizde bunu haber diye yapmışsınız enteresan bunları haber yapıcagınıza yollarda soğuk demeden kar kükreyen işçileri emekçi kardeşleri haber yapın onlar halkın saglığı canı için uğraşıyor siz şebeklik yapan insanları haber yapıyorsunuz yazıkyazık🤔😠

    Cevapla
Bizi Takip Edin