Kadir Esat Kısacık: Bilecik’in ANDA’sı Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciği’nin açılışı, Genel Başkan Okan Tosun’un katılımıyla gerçekleşti.

İl Temsilciliğini İlimizin tanınmış esnaflarından Kadir Esat Kısacık’ın yaptığı ANDA Kardeşe Vefa Derneği’nin Bilecik İl Temsilciği, ANDA Genel Başkanı Okan Tosun’un da katılımıyla koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

“BİLECİK’E VE TÜM ANDA’LARA HAYIRLI OLSUN”

İl Temsilcisi Kadir Esat Kısacık, mazlumun ve mağdurun her zaman yanında olacaklarını belirttiği açıklamasında, “Bilecik’e ve tüm ANDA’lara hayırlı olsun. Türklüğümüz bir daha yetim kalmasın. Var olsun Anda! Bilecik’in ANDA’sı var” ifadelerine yer verdi.

HER ŞEY BİR GRUP GÖNÜLLÜ İLE BAŞLADI

Anda Kardeşe Vefa Derneği 2014 yılında bir grup gönüllünün Türkmendağı ve civar bölgelerinde ki mazlum ve mağdurlara insani yardım malzemeleri götürmesi ile başlamış bir hareket olup, binlerce gönüllü tarafından kuruldu. 2016 yılında resmiyet kazanan Anda derneği, tamamen gönüllülük esaslı çalışmakta ve eski Türkçede ( Göktürkçe) Anda – kan kardeş anlamına gelmektedir.

Derneğin Merkezi Ankara’da olup Bursa, Sivas, Afyon, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Manisa,  İstanbul , Batman, Elazığ, Erzincan , Diyarbakır, Şanlıurfa ve Bilecik gibi illerde resmi temsilciliği, onlarca ilde ise gönülleri bulunmaktadır.

Kadir Esat Kısacık: Bilecik’in ANDA’sı Var
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin