İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin’in Öğretmenler Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Partili Bilecik İl Başkanı Halil Şahin 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Başkanı Halil Şahin yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Yeni bir 24 Kasım öğretmenler günündeyiz. Öncelikle öğretmenler günü, tüm öğretmenlerimize kutlu olsun.

Değerli Öğretmenlerim, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği bu günde, tüm eğitim emekçilerinin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Hepimiz biliyoruz ki ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleği olan öğretmenlik, aslında ülkemizin geleceğine yön vermektedir.

Ülkemiz çocuklarına vatan sevgisini, iyi, doğru ve güzel olan davranışları, millî ve manevi değerleri öğreten öğretmenlerdir. Toplumumuzdaki her birey onların eseridir. Onlar şekilsiz bir kaya parçasını iyi insan, iyi vatandaş anıtına çeviren meçhul heykeltıraşlardır. Öğretmenlerimizin öğrencilerine yaşamlarına yön verecek bilgi ve kültürün yanında millî ve ahlâkî değerleri öğretmeleri; onlara sevgi, saygı, barış ve hoşgörüyü aşılamaları yaptıkları işin önemini bir kat daha artırmaktadır.

Çocuklarımızın kişilik gelişiminde, sosyal bireyler haline gelmesinde öğretmenlerimizin rolü çok büyüktür. Demokrasimizin gelişmesinde de öğretmenlerimizin üstlendiği görev çok önemlidir. Çünkü onların yetiştirdikleri demokratik davranışları benimsemiş kişilerlehuzurlu bir toplum yaratılabilir. Öğretmenler gününü kutladığımız bugün bir bakıma kendimizi sorguladığımız gün olmalıdır. Sadece bu vesile ile öğretmenlerimizi hatırlamak her şeyden önce onların emeğine saygısızlık olur. Öğretmenlerimizin ve yaptıkları mesleğin önemi açıktır.

Bu duygu ve düşüncülerle, öncelikle baş öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve görevi için gittikleri vatan toprağında şehit edilen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

Halil Şahin

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin’in Öğretmenler Günü Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin