İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

 

Vali Elban, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 2017 yılının hem ülke hem de kurumların yatırımları ve faaliyetleri açısından verimli bir yıl geçmesi temennisinde bulundu.

Bilecik genelinde birçok projenin yer aldığını ve 2016 yılında 709 projenin uygulandığını bildiren Vali Elban, ”Projelerden yılsonu itibariyle 408’i tamamlandı ve 169’unda çalışmalar devam ediyor. 27’si ihale aşamasında, 105 adedine ise henüz başlanmamıştır. Projelerin toplam tutarı 1 milyar 173 milyon 678 bin liradır. 2016 yılında tahsis edilen ödenek toplamı ise 424 milyon 512 bin liradır. Yılsonuna kadar toplam 288 milyon 411 bin lira harcanarak yüzde 68 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.” diye konuştu.

 

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu da Bilecik’i Bursa’ya bağlayacak Bilecik-Yenişehir karayolu ile Bilecik’te köprülü kavşak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

İlçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, 2016 yılı yatırımları ve projeler değerlendirildi.

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin