İl Başkanının Ardından İlçe Başkanları da İstifa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ertürk’ün görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından, İlçe başkanlarının da istifa ettiği bildirildi.

Başkan Ertürk’ün gördüğü lüzum ve iş yoğunluğundan dolayı istifa ettiğini açıklamasının ardından Söğüt, Osmaneli, Bozüyük, Pazaryeri, İnhisar, Yenipazar ve Gölpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanları da yaptıkları ortak açıklamayla görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Yapılan ortak basın açıklamasında Başkan Ertürk’ün istifasının üzüntüyle karşılandığı ve yerine atanacak kişinin rahat çalışabilmesi adına böyle bir karar alındığı vurgulanırken şu ifadelere yer verildi:

“AĞABEYİMİZ, KARDEŞİMİZ, YOL ARKADAŞIMIZ…”

Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Batuhan Ertürk’ün istifasını öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın İl Gençlik Kolları Başkanımız Batuhan Beyin 2 yıllık Başkanlık döneminde sadece İl başkanımız değil , ağabeyimiz, kardeşimiz, yol arkadaşımız olmuştur. Başkanımızın İstifası sonrası Bilecik İlçeleri Gençlik Kolları Başkanları olarak istifa etmeyi doğru bulmuş, Başkanımızın yerine atanacak kişinin rahat çalışabilmesi amaçlı istifamızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.


İLGİLİ HABERLER:

İl Başkanının Ardından İlçe Başkanları da İstifa Etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 3 Mart 2021, 13:14

    Devler gelir devler gider geriye bir dev kalır oda reis Batuhan baskan

    Cevapla
  2. 3 Mart 2021, 13:41

    Batuhan başkanım sadece gençlik değil söğüt arkanda Osmaneli arkanda

    Cevapla
  3. 3 Mart 2021, 14:44

    Başkanım MHP’ye evine dön artık.

    Cevapla
Bizi Takip Edin