Hüseyin Yıldız: “Meclis grubu olarak adayımızın arkasındayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı tarafından, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in yerine seçilecek başkanla ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi.

Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen basın açıklamasına Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

“KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

Burada konuşan İl Başkanı M. Metin Yaşar, 3 Mart Perşembe günü saat 14.00’de Bilecik Belediye Meclis Üyelerince yapılacak Bilecik Belediye Başkan Vekili Seçimi öncesinde CHP’nin adayının belirleneceğini ve kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

“HEPSİ BAŞKAN OLACAK DONANIM VE YETENEKTE”

Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü Hüseyin Yıldız, burada yaptığı açıklamada, 12 Belediye Meclis Üyesinin, CHP Meclis Grubundan çıkacak adayın arkasında duracağını söyledi.

CHP’li 12 meclis üyesinin de Bilecik Belediye Başkanı olacak donanımda ve yetenekte olduğunu vurgulayan Yıldız, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bilecik kamuoyunun yakından takip ettiği konuların başında gelen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından 3 Mart Perşembe günü saat 14.00’de Bilecik Belediye Meclis Üyelerince yapılacak Bilecik Belediye Başkan Vekili Seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri olarak sevgili hemşerilerimizi bilgilendirmek amaçlı burada bulunmaktayız.

Bizler 100 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Partimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ülkemizin demokrasi ile yönetilmesi konusunda mücadele etmekteyiz.

Bugün burada kamuoyunun beklediği Bilecik Belediye Başkan Vekili Adayı olacak Belediye Meclis Üyemizin ismini değil, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Meclis Üyelerinin tek vücut olduğunu duyacak ve göreceksiniz. 12 Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grubundan çıkacak Adayın arkasında duracaktır, bundan hiçbir kimsenin şüphesinin olmayacağını değerli hemşerilerimize söylemenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bilindiği üzere 31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı olarak Bilecik halkının teveccühü ile Bilecik Belediyesini ve Belediye Meclis çoğunluğu kazandık.

Halkımızın 31 Mart’ta Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Grubuna emanet ettiği Bilecik Belediyesini yine Millet İttifakı adına çıkacak olan Cumhuriyet Halk Partili Adayımızın yöneteceğinden şüphemiz yoktur. Bu sebeple 31 Mart 2019’da Bilecik halkı tarafından demokrasinin gereği olarak tercih ettiği ve bu süreçte de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grubunda bulunan ve Belediye Başkan Vekili olacak Adayımıza Bilecik Belediye Meclisinde bulunan tüm Belediye Meclis Üyelerinin destek vermesini talep ediyoruz..

Şunu söylemeliyiz ki bugün burada bulunan 12 Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Bilecik Belediye Başkanı olacak donanımda ve yetenektedir. Dolayısıyla Adayımız kim olursa olsun bütün Belediye Meclis Üyelerimiz Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı içerisinde bulunarak İlimize en güzel hizmeti verecektir.

Hüseyin Yıldız: “Meclis grubu olarak adayımızın arkasındayız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. Biz kimi gösterirsek, iyi parti onu destekler öyle mi?

    Cevapla
  2. İstanbul ‘da yok mu? Alın gelin bir tane daha..

    Cevapla
  3. tek doğru seçim ali olcay dır. istanbul ekibine tek başına karşı koymuştur.

    Cevapla
  4. 28 Şubat 2022, 14:04

    koca milletvekili gelmiş il başkanı ortada otururken milletvekili kıyıda atılmış duruyor zaten bu sıkıntılı adamların bilecike gelmesinde en büyük suçlu yaşar beydir!! yaw hem bileciklisin yani bu memleketin bir evladısın hem de millet seni vekil seçip ankaraya göndermiş!! bu bay kemalin bi cacıktan anlamadığını göremiyor musun?? biraz ağırlığını koy be üstad!! bak selim vekil uğraştı uğraştı bileciki kaybetti, sen de bundan pozitif yönde ders çıkar ki adam gibi bir adam gelsin ve hem hizmet etsin halkın gönlünü alsın hem de senin partin 5 yılda bir bilecikten tulum çıkarsın ama nerdeee!!! bu iş bitmiştir artık, iyi partilileri de kuklanızmış gibi göstermekten vazgeçmezseniz oylarınız %15 i zor geçer bilecikte!!! cehapenin getirdiği soytarı hala 16500 oy aldım bağımsız devam ederim diyor, sen bu adamı bastırmazsan sesini kesmezsen zarar gören yine chp olur!!! ha ben cehapeli değilim, oy falan da vermem, buna bir dost tavsiyesi diyelim…

    Cevapla
  5. 28 Şubat 2022, 16:12

    Halkın yüzüne nasıl bakıyorsunuz hala.Yüzüne tükürsen sevinir bu hırsızlar gurubu.Bunların utanacak yüzleri yok.Hırsızlıktan haberleri yokmu bunların.Hepsinin bildiği kesin.Güzel belediye nimet nimet çalın oynayın…

    Cevapla
  6. 28 Şubat 2022, 16:16

    Ya bunlarda utanma yok.Bunların CHP adayı adına tek suçlusu yaşar tüzün.CHP’ye oy veren de masum değil.Malumun ilanıdır.

    Cevapla
  7. 28 Şubat 2022, 16:17

    Yazık yaşar tüzün de kenara koyulmuştur.Demektir ki bu iş çoktan bitmiş…

    Cevapla
  8. Ali Olcay halkın içinden,insanlarin ne istedigiyle ilgilenebilecek ve halkın sesi olabilecek bir insan.her şeyden önce dürüst.

    Cevapla
  9. 28 Şubat 2022, 17:42

    Melek Mızrak SUBAŞI nin daha önce de İstanbul ekibiyle tartışma yaşayarak istifayı göze aldığı yerel haber sitelerinde karşımıza çıkmıştı, umarım kendisi olur başkan.

    Cevapla
  10. Tek aday Ali olcay,,,,

    Cevapla
  11. 28 Şubat 2022, 22:18

    Ali Olcay👍

    Cevapla
  12. 28 Şubat 2022, 22:22

    Kesinlikle Ali Olcay…

    Cevapla
  13. Nedense bi Ali Olcay grubu oluşmuş, aynı kişiler aynı mesajları yazıyor adı çok görünsün diye

    Cevapla
  14. 1 Mart 2022, 11:50

    Herkese cevap vermek için yazıyorum Ben Ali Olcay ı tanımıyorum yakından sadece muyenehanesine gittim gerçekten çok özenle titiz çalışıyordu ve paragöz değildi dışarıda gördüğünde bile selam verirdi kimseyi unutmuyor çoksaygılı bir insan geçen gün eczaneye gittim param yetmedi kardeşi de olsun önemli değil dedi gerçekten insanlara yardımcı olmayı seviyorlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin