Her bir aileye 625 kilogram kömür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor.

Sosyal belediyecilik anlamında birçok güzel hizmeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, maddi durumları iyi olmayan ailelere yaptığı yardımlarla yanında yer alıyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından taleplerin alındığı yardım kapsamında bu yıl 40 tonluk kömür ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Her bir aileye 625 kilogram kömürün dağıtıldığı yardım için ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler.

Her bir aileye 625 kilogram kömür
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 20 Kasım 2020, 13:53

    Bende yazıldım ama bana gelmedi çok ihtiyacım var bebeğim var alacak durumum yok

    Cevapla
  2. Bunlar değil miydi makarnaya kömüre oy satıyorsunuz diyen? En büyük makarnacı komurcu kendileri olmuşlar.

    Cevapla
  3. 21 Kasım 2020, 02:46

    Umarız gerçek ihtiyaç sahiplerine gidiyordur…hani derler ya veren el alan eli görmesin.. öyle olsaydı keske… denetleme kontrol önemli..

    Cevapla
  4. DAHA ÖNCE PARTİYE ÜYE ALANLAR ALIYORDU HATTA KOMŞUM BERABER OLDUKLARI HALDE AYRIYIZ DEYİP İKİ PARÇA HALİNDE ALMIŞTI MALESEF ŞİMDİ 1 SENE SONRA APARTMAN SAHİBİ OLDU BEN ONA BU HARAM DERKEN KİMSE BİR ŞEY DEMİYORDU DEMEKKİ GÖZLER GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİ ARARSA BULURMUŞ

    Cevapla
Bizi Takip Edin