Haydi Bilecik Mavi Renk İçin Mavi Maske Takalım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Bilecik mavi renk olsun diye anlamlı bir çalışma başlattı.

Yüksek riskli iller arasında yer alan ve turuncu renkte olan Bilecik’in düşük riskli iller arasına girebilmesi için kampanya başlatıldı.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan’da katıldı.

“Haydi Bilecik Mavi Renk İçin Mavi Maske Takalım”

Pandemi de kademeli normalleşmede ilimiz turuncu renkte diyen Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz; “Bu olumsuz ortamı ortadan kaldırmak için farkındalık yaratmak istedik. Biran öne sarı sonra mavi renk olalım. Tabi bu arada gevşemeyelim maske mesafe temizlik kurallarına ve diğer kurallara riayet edelim.Çünkü pandemi devam ettikçe esnaflarımızda ve vatandaşlarımızda ileride telafisi olmayan etkiler bırakmak insanlar mutsuz ve perişan durumlara düşmektedirler. Biz bugün burada farkındalık yaratıp “Haydi Bilecik Mavi Renk İçin Her Cuma Mavi Maske Takalım.” ifadelerine yer verdi.

Haydi Bilecik Mavi Renk İçin Mavi Maske Takalım
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 10 Mart 2021, 14:32

    Mavi maske insanı bilinçlendiriyor mu?

    Cevapla
  2. 11 Mart 2021, 08:06

    Uydurma işler Ahmet baskan parti artık seni istemiyor resmen dıslanmışsın bu işlerle sevdiremezsin kendini sadece yakın akrabalarını tanıdıklarını Belediye ye almak la iş bitmiyor bu iş

    Cevapla
Bizi Takip Edin