Havluluk Dikkat Çekici Tasarımları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Havluluklar tüm evlerde veya diğer yaşam alanlarında banyo ve mutfaklar da yer alan mutfak ve banyo aksesuarlarıdır. Banyo aksesuarı olan havluluklar natürel desen ve ebatları ile üretilmiştir. Ayrıca minimal olarak tasarlanarak fazla yer kaplamadan dayanıklı malzemeler ile üretilen havluluklardır. İçeriğinde yer alan kompakt tutucuları ile kâğıt havlu sayısına bağlı olarak dayanıklı ürünlerdir. Renk olarak gold ve birçok renge sahip olan havluluklar ürün tipi olarak metal şekilde tasarlanmıştır.

 

Havluluk Modelleri Nelerdir?

 

Havluluk modellerinden bir diğeri de norme krom kâğıt havluluklardır. Bu havluluk modelleri metal olarak tasarlanan ve banyo, mutfaklar da yer alan malzemelerdir. Bu ürünler ürün tipi, ölçü ve ağırlığına göre değişir.  Havluluk modellerinden bir diğeri de norme krom vakumlu havluluklardır. Bu tasarımlar genellikle banyo ve mutfaklar da duvara vakumlu özelliği ile birlikte monte edilerek kullanılan dekoratif malzemelerdir.

 

Havluluk Modelleri Özellikleri Nelerdir?

 

Scota kâğıt havluluklar da geniş bir kağıt havlu taşıyabilme özelliğine sahip olup uzun tasarımı ile birden fazla kağıt havluyu depolayabilen modellerdir. Bu model de gold renkler kullanılmıştır. Havluluk modelleri dayanıklı özellikleri ile paslanmaz ve ısı, su gibi banyo mutfaklar da rahatlıkla kullanılabilen ürünlerdir. Fakat havluluklar da uzun süreli kullanımlar için sabunlu bez ile silinmesi gereken modellerdir.

 

Sizler de evlerinizde mutfaklarınızda ve banyolarınızda kullanmak için havluluk modellerini https://www.madamecoco.com/havluluklar/ sitesinden inceleme yapabilirsiniz.

Havluluk Dikkat Çekici Tasarımları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin