HALİL ELDEMİR, MAZBATASINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti 26. Dönem Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, mazbatasını aldı.

DSC_0241

Eldemir, Bilecik Adliyesine eşi Funda Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerle geldi. Mazbatasını Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’in eşi Bilecik Adliyesi Hakimesi Arzu Özkan Şahiner ‘in elinden alan Eldemir, yanında bulunanlar tarafından alkışlandı.

Eldemir, burada yaptığı konuşmada, seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı seçim kurulu adına, Şahiner’e teşekkür ederek, aynı yıl içerisinde ikinci mazbatasını aldığını belirterek 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti Milletvekili adayı olduğunu, bundan sonra ise oy versin vermesin tüm Bileciklilerin Milletvekili olarak çalışacağını söyledi.

DSC_0223

1 Kasım seçimlerinde milletçe sandığa gidildiğini anımsatan Eldemir, “çok kısa bir süre içerisinde oyların sayılıp yüzde 50’ye yakın bir oyla AK Parti tek başına iktidar oldu.İl ve ilçe seçim kurullarında herhangi bir itiraz olmadığı için, mazabatalarımız çarşamba gününden itibaren hazırlanmış.Bizde bugün itibariyle mazbatamızı almaya geldik.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hepimiz için, Bilecik’imiz için, ülkemiz için. Tabi bu seçim 7 Hazirandan sonra hükümet kurulamayışının hemen ardından yapılan bir seçimdi. Milletmiz istikrar’a, istikbale ve istiklale gerçekten önem verdi. Neticesinde de tek başına iş başına getirmiş oldu. Her bir oyu emanet oy olarak görmek durumundayız. Ona göre projelerimizi çalışmalarımızı yapmak durumundayız, görmek zorundayız. Bu bilinçle hareket edersek bize verilen oyların hakkını vermiş oluruz. Biz şu anda milletimizin verdiği oylara gösterdiği teveccühe layık olmak için var gücümüzle çalışıp ülkemizin refahı vatandaşımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya gayret edeceğiz.  ” dedi.

Eldemir, adliye çıkışında kendisini tebrik eden partililerle fotoğraf çektirdi.

fotogaleri

HALİL ELDEMİR, MAZBATASINI ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin