ELDEMİR’DEN BOZÜYÜK’E HASTANE MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Bozüyük’te AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
HASTANEMİZİ YATIRIM PROGRAMIMIZA ALDIRACAĞIZ
AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı tarafından yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Halil Eldemir, “Arsa problemimiz hallolur hallolmaz Bakanlığımıza tebliğ edip hastanemizi yatırım programımıza aldıracağız.” Bozüyük’ümüzü ilgilendiren bir takım projeleri de takip ediyoruz. Bozüyük ilçemizde 3 noktada sağlık hizmetleri devam ediyor. Yani hastanemiz 3 parça halinde bununla alakalı belediye başkanımız da bir arsa oluşturma, bir arsa üretme çabasına girdi ve çok az bir eksiği kaldı. Arsa problemimiz hallolur hallolmaz Bakanlığımıza tebliğ edip yatırım programımıza aldıracağız. Bu bizim seçimlerden önce Bozüyüklü hemşerilerimize verdiğimiz bir sözümüzdü.

KAMULAŞTIRMA PROBLEMİMİZ ÇÖZÜLDÜ

“Lojistik köy projesinde kamulaştırma problemimiz çözüldü.” Diğer yandan Bozüyük ile alakalı olarak bir kaç senedir gündemde olan lojistik köy meselesi ile ilgili olarak biliyorsunuz bir kamulaştırma problemimiz vardı. Bakanlar kurulu kararı ile burası acil kamulaştırma programına alındı, artık kamulaştırma problemimiz kalmamış oldu. Kamulaştırma işlerimiz ayrı yürüyecek, yatırımımız ayrı yürüyecek.2016 yılında buranın inşaası ile ilgili mesafe kat etmiş olacağız.

ELDEMİR’DEN BOZÜYÜK’E HASTANE MÜJDESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin