Dünya Löw’ün rezalet hareketlerini konuşuyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Almanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Joachim Löw’ün Ukrayna maçında yedek kulübesinde yaptığı rezalet hareketlerini konuşuyor.

Fransa’da düzenlenen EURO 2016’nın favorilerinden Almanya, C Grubu ilk maçında Ukrayna’yı 2-0 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Ancak futbolseverler, Almanya’nın galibiyetinden çok teknik direktör Joachim Löw’ün hareketlerini konuştu.

Löw'den skandal hareketler

Daha önce kameralara burnunu karıştırdığı parmağını ağzına sokarak yakalanan ve herkesi şaşkına çeviren Joachim Löw, bu kez iğrençliği abarttı. Önce yine burnunu karıştırırken görüntülenen tecrübeli çalıştırıcının daha sonra yaptığı hareket görenlere ‘Yok artık!’ dedirtti.

Löw'den skandal hareketler

Kameraların kendisini çektiğinden haberdar olmayan Löw, bir anda elini önden pantolonunun içine soktu. Bir süre kasıklarını kaşıyan Alman çalıştırıcı, daha sonra yedek kulübesine oturdu ve elini kokladı. Bununla da yetinmeyen Löw, kulübede oturduğu sırada bir ara da elini arkadan pantolonuna sokarak herkesi şaşkına çevirdi.

Löw'den skandal hareketler

Bu iki hareketi ile iğrençlik sınırlarını zorlayan Joachim Löw’ün, maçın ardından ellerini yıkamadan Ukrayna Teknik Direktörü Andriy Shevchenko’nun elini sıkması birçok futbolcusuna sarılması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Dünya Löw’ün rezalet hareketlerini konuşuyor!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin