DOLU DOLU 34 YIL SONRA VEDA ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, İdari ve yazı işleri müdürü görevini yürüten Ahmet Azkeskin, 34 yıllık görev hayatı sonrası emekli oldu.

 

Gölpazarı adliyesinde İdari ve yazı işleri müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz cuma günü emekli olan, Güler yüzü ve yardımseverliğiyle taktir toplayan Azkeskin, mesai arkadaşları tarafından veda yemeği ile uğurlandı.

 

Veda yemeğinde yaptığı konuşmada mesleğini çok sevdiğini ve her zaman vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Azkeskin, “Çalışmalarımda insanlara hizmet etmek sevdasıyla görev yaptım. İnsanlara azami saygı göstererek çalıştım. Dolu dolu 34 yıl geçirdim” dedi.

 

Azkeskin’e plaketini Cumhuriyet savcısı Burak Bahadır Köroğlu verirken, veda yemeği hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından son buldu.

 

Azkeskin’e bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-5 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-6 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-7 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-1 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-2 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-3 bilecik_adliyesi_mudur_bilecikhaber-4

 

DOLU DOLU 34 YIL SONRA VEDA ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 Ekim 2017, 11:08

    Çok değerli kişiydi umarım yere onu aratmayacak başka biri gelir yaşam boyu sağlıklı /mutlu günler dilerim

    Cevapla
Bizi Takip Edin