CHP Başkanına sahip çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan operasyonla Bilecik Belediye Başkanlığı binasındaki odasında rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan Kayı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı S.E. ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve partililerin katıldığı basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, soruşturmanın Bilecik İl Emniyet Müdürlüğün’de sürmesi nedeniyle bilgi kirliliği yaratılmaması adına soruşturmanın bitmesini ve S.E.’nın ifadesine ulaşılmasını beklediklerini söyledi.

 

19 Ocak Çarşamba günü saat 19.30 da Bilecik Belediye Başkanlığı binasına yapılan operasyonda Kayı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı S.E. rüşvet iddaası ile göz altına alınmıştır.

Konuyla ilgili İl Yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis grubu ile ayrı ayrı değerlendirme yaptıklarını ve sonuçların CHP genel merkezine bildirildiğini aktaran Başkan Yaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Belediye Başkanımızın yapmış olduğu basın açıklamasında da belirttiği gibi suç var ise suçlunun cezasının bulması için hem emniyet müdürlüğü hem adli kurumlarda gerekli iş birliğinde bulunuyoruz . Fakat yargı süreci devam ettği için soruşturmanın selameti açısından konuyla ilgili detaylar hakkında mahkeme süreci beklenmektedir.

Bu süreç sonrası verilecek mahkeme kararına saygılıyız herkesin şunu iyi bilmesi gerekir ki CHP 100 yıllık gelenekleri olan ve yapısı sağlam temellere oturtulmuş çok köklü bir partidir. Bu partide siyaset yapanlarda bu değerlere bugüne kadar özen göstererek siyaset yapmışlardır ve yapmaya devam etmektedirler.

CHP kuruluşundan bugüne yolsuzluk gibi rüşvet gibi konularda kararlı bir şekilde mücadele etmiştir. Eğer bir parti yüz yıldır ayakta duruyorsa bu değerlere sımsıkı bağı olduğundan ve bununda toplumda karşılığı olduğu içindir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nunda söylediği gibi rüşvetçinin ödüllendirildiği bir ülkede adalet olmaz rüşvetin ve yolsuzluğun partisi olmaz. Her kim ki rüşvet yolsuzluğa bulaşmışsa özellikle devam eden bu soruşturmanın ucu kime dokunursa dokunsun cezasını en ağır şekilde çekmelidir. Tüm partililerimizin de düşüncesi bu yöndedir kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Diğer yandan, söz konusu basın açıklamasında Belediye Meclis Üyeleri ile ittifak ortağı İYİ Parti temsilcilerinden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmazken, basın açıklamasının ayrıntılarını haber sitemizden takip edebilirsiniz..


İLGİLİ HABERLER: 

 

CHP Başkanına sahip çıktı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 25 Ocak 2022, 14:54

    Metin başkanım bir parti 100 yıldır iktidar yüzü görmüyorsa vardır sebebi.

    Cevapla
  2. Önceden beri şikayetler oluyormuş ama başkanın haberi yokmuş yada bişey yapmamış neden acaba, o kişi kendi başına ama belediyede yapmış bu işi, yav he he, bizde yedik

    Cevapla
    • 26 Ocak 2022, 08:41

      Nasıl haberi olmayacak bal gibide dönen rüşvetlerden haberi vardı ve o rüşvetler onunda cebine giriyordu. Sesini çıkarmaz tabi rezalet.

      Cevapla
  3. 25 Ocak 2022, 15:07

    suratlarına baktığımda başkanı nasıl aklarız görüntüsünü aldım

    Cevapla
  4. 25 Ocak 2022, 15:08

    iyi demlenmişler suratları kıpkırmzı

    Cevapla
  5. 25 Ocak 2022, 15:11

    maşallah maşallah nur gibi evladınız oldu sarıp sarmalarsınız şimdi

    Cevapla
  6. Tek kelime”YAZIKLAR OLSUN,ZEHIR ZIKKIM OLSUN.”

    Cevapla
  7. 25 Ocak 2022, 15:25

    Yeter artık genel siyasetten, yerel siyasete koca asırlık partinin cılkını çıkardınız. Bu kafayla iktidar olucaz derken partiyi baraj altında bırakacaksınız.
    Tarih sizlerden hesap sorucak…

    Cevapla
  8. 25 Ocak 2022, 21:34

    Nasıl her şey çok güzel olmuş mu.
    Güzel belediyecilik olmuş mu.?
    İyi dostlarınız nerede….

    Cevapla
  9. 26 Ocak 2022, 00:33

    Milletin aklıyla alay etmeyin.
    Hırsıza sormuşlar suçun ne diye, yakalanmak demiş…

    Cevapla
  10. 26 Ocak 2022, 06:54

    Semih Şahin üst perdeden demagoji yapıyor. Hala Selçuk Erdağı denen şeref yoksunu zata çok güveniyor. Partiye çok zarar verdiğini, belki de Bilecik’te 20 sene daha belediyeyi alamama pozisyonuna getirdiğini söyleyebilirim. Bir dahaki programda “Selçuk Erdağı nerede yaşıyormuş, Belediye kendisine yaşam alanı tahsis etmiş mi?” sorun. Din istismarcıları bir tarafta, Atatürk istismarcıları öte tarafta… Şerefsize şerefsiz diyemiyorsan, hırsıza hırsız diyemiyorsan “nüfuz ticareti”nde dahlin olduğu şüphesi uyanır. CHP niçin iktidar olamıyor bu dörtlü fotoğrafta saklı. İşimiz çooook zor. Semih Başkan eğer bu olayın içerisinde değilse, olayın hukuki literatürde karşılığını araştırıp, en güvendiği ekip arkadaşının suçunu hafifletmeye çalışacağına, belediyede dönen dolapları araştırsın. Bu tek başına yapılacak iş değil, olayın üzerine gidip en azından başka skandallar yaşanmasın. Eğer temizsen Semih Şahin hiç korkma, üzerine git. İnsan hata yapabilir, ekibini kontrol et. Hatanı kabul et, bu seni yüceltir.

    Cevapla
  11. 26 Ocak 2022, 08:39

    Sn. Semih ŞAHİN o rüşveti alan adam senin danışmanın ve bu işe sende bulaşmış durumdasın. Bu rüşvetçi adamı göreve getirdiğin için belediyedeki bu skandal sana yazar. İstifanı derhal verip belediye başkanlığından ayrıl. Bu ayıp senin.

    Cevapla
  12. 26 Ocak 2022, 08:46

    Birdahaki seçimde görüşecez sizinle CHP Bilecik yönetimi. Birdahaki seçimde en dürüst, en çalışkan, en adaletli adayınız olsada bu halk size oy moy vermeyecek sandıktan büyük hezimetle ayrılacaksınınz. Size 1 şans verdik siz 3. seneden düzeni kurup çalıp çırpmaya başladınız.

    Cevapla
  13. 27 Ocak 2022, 15:54

    100 TL SU ÜCRETİ
    VERGİLERLE 300 TL. FATURA GELDİ

    SEMİH ŞAHİN İSTİFA YÖNETEMİYORSUNUZ
    PERİŞAN ETTİNİZ MİLLETİ

    .yazıklar olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin