Çağatay Ersan psikolojik danışma merkezi, Bilecik’te hizmete açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DUzman Klinik Psikolog Çağatay Ersan, Bilecik’te danışma merkezini hizmete açtı.

Uzman Klinik Psikolog Çağatay Ersan’ın Bilecikli vatandaşlara hizmeti vereceği Psikolojik Danışma Merkezi’nin açılışına Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar, Ersan’ın yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Ersan, Klinik psikologların duygusal ve davranışsal bozukluklar olan ruh sağlığı problemlerinin, psikolojik olarak tedavileri için çalışan ruh sağlığı profesyonelleri olduğunu belirterek,  Psikoloji bölümü lisans programını başarıyla bitiren psikologların, gerekli yeterlilikleri karşılamaları durumda 2 yıl Klinik Psikoloji yüksek lisans programını veya 4 yıllık Doktora programını tamamlamaları halinde “Klinik Psikolog” ünvanını almaya hak kazanarak klinik psikolog ünvanıyla çalışmaya başlayabileceklerini söyledi.

Klinikte yetişkinler için aile ve çift danışmanlığı ile bireysel ve grup Psikoterapi, çocuklar için ise çocuk değerlendirme testleri ve oyun terapisi hizmetlerini verdiklerini belirten Ersan, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Doğu Akdeniz Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi psikoloji lisans programını belirli dönemlerde aldığım şeref belgeleriyle bitirdim. Ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi “Klinik Psikoloji” programını tamamladım ve Klinik Psikolog ünvanını aldım. 2 yıl İstanbul’da bulunduğum sürede çocuklar için kullanılan “Çocuk Değerlendirme Testleri ve Oyun terapisi” eğitimlerini tamamladım. Aynı zamanda  MEB tarafından verilen “Aile Danışmanlığı” eğitimlerini bitirdim.

Psikoterapi alanında oldukça sıkça kullanılan “Bilişsel Davranışçı Terapi” ( BDT ) eğitimlerini “Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nde; Prof. Dr. Hakan Türkçapar, Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, Prof. Dr. Selçuk Aslan, Doç. Dr. Kadir Özdel, Doç. Dr. Emre Sargın ‘dan aldığım eğitimler ile tamamladım.

Bu süreçte İstanbul’da danışanlarımla çalışmalarıma devam ettim. İstanbul’da görev yaptığımız kliniğimizde hem de Bileciklilerin hizmetine sunduğumuz yeni kliniğimizde hem çocuklara ve ergenlere hem de yetişkinlere ;  kişilerin sahip oldukları problemlerine özel hazırlamış olduğumuz tedavi planlamalarıyla hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.

Kliniğimizde Depresyon, Anksiyete (Kaygı Bozuklukları), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite problemleri, Yeme bozuklukları, Sınav kaygısı , Özgül fobiler , Öfke problemleri, Madde bağımlılığı ve kişinin sahip olduğu cinsel sorunlar ve buna benzer ruhsal problemlerle ilgili tedavi hizmetleri de verilmektedir.

İstiklal Mahallesi, Tevfik Bey Caddesi, Kuyumcu Sokak, Ekici İş merkezi, No: 8 Kat:6’da bulunan Çağatay Ersan psikolojik danışma merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. (Haber228)

Çağatay Ersan psikolojik danışma merkezi, Bilecik’te hizmete açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin

    Cevapla
  2. 7 yaşında erkek torunum var dikkateksikliği var dedili hiperaktif çok hareketli sosyel güvenliği olanlara bakıyormusunuz birde ücretlimi bakıyorsunuz ne kadar kusuru bakma yın sorduğum için

    Cevapla
Bizi Takip Edin