BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT KAZICI: “TEŞEKKÜR EDERİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesindeki görevinden ayrılarak, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Vedat Kazıcı, teşekkür açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Kazıcı, şu ifadelere yer verdi:

Değerli dost ve arkadaşlarım Bilecik Belediyemizdeki Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevimden ayrılarak Bugün itibari ile Bozüyük Belediyemizde Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Yeni görevimizin ilk gününde gönderdikleri güzel çiçekleri ile beni mutlu eden Başta CHP Bilecik Milletvekilimiz Sn, Yaşar Tüzün’e. CHP İl Başkanımız Sn. Mehmet Metin Yaşar’a CHP Merkez ilçe başkanı Sn. Berna Pamukçu hanımefendiye, Bilecik Belediye Meclis Üyeleri Sn. Hüseyin Yıldız beye ve Sn. Selami Tine beye ,Milletvekili Danışmanı Sn. Sinan Ünsal ve Eşi Elif hanıma, Gölpazarı Belediye Başkanı Sn. Hayri Süer beyefendiye, Sn. Handan-Burak Dedeoğluna, Sn. Melike-Mehmet Altıntaş ve Sn. Belgin-İhsan Kazıcı ya, yine telefon ve mesajla ulaşan tüm dost ve arkadaşlarıma iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum. Selam ve Saygılarımla.

İLK TEBRİK EDENLER ONLAR OLDU

Diğer yandan göreve başladığı ilk gün Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğu, Başkan yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Kazıcı’yı makamında ziyaret edip “Hayırlı Olsun” temennilerinde bulundular.

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT KAZICI: “TEŞEKKÜR EDERİM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bozuyukte adam kalmadi demi. Disaridan ithal ettiniz. Nasil bozuyukluluk anlamadim

    Cevapla
    • Degerını bilmedı semıh baskan chp li ne kadar calışan varsa çıkartıyor bunun acısını meclis üyeleri cıkartacak bekleyın az Vedatbaşkan bu semihe beş çeker en iyi yerde bekleyin görün

      Cevapla
Bizi Takip Edin