Biz haber yapmaktan usandık (yetkililer buraya ne zaman çare bulacaklar)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik-Bozüyük Karayolu Akasya Altı mevkisinde Aslan Ö. (60) idaresindeki 26 UC 439 plakalı hafif ticari araç direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.

Takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazalı araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diğer yandan Akasyaaltı mevkisi olarak bilinen aynı yerde sürekli trafik kazalarının olması “yetkililer buraya ne zaman çare bulacaklar” yorumlarını akıllara getirdi.

 

Biz haber yapmaktan usandık (yetkililer buraya ne zaman çare bulacaklar)
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. dikkatli araç kullanırsan kaza yapmazsın her şeyi yetkililere yıkacağınıza düzgün haber yapın yandaş medyasınız!!

    Cevapla
    • boş boş konuşma istersen bunun kaza haberinin yandaş ile ne alakası var?
      Kaza bu 1 değil 2 değil 3 değil sadece son 1 haftada hergün kazaya gittik aynı yerlerde kaza bu ne zaman geliyorum mu der! amacın haber sitemizi karalamaktan başka birşey değil belli ki hayırlı günler..

      Cevapla
      • hep aynı yönden vuruyorsunuz çünkü düzgün haber yaparsanız kimse sizi karalamak istemez .sürekli sizi takip ediyorum zaten aynı başlığa denk gelmediğim sürece böyle bir düşünceye varmadım . karalamak isteseydim senelerdir ilk defa yorum yapıyor olmazdım uğur bey :)

        Cevapla
    • Orasını bedavaya haber yapmıyorlar ben 20 yıldır kullanıyorum 50 km hızla orda kendi kendine arkası atıp ters döndü bu yıllardır aynı orası ordan yeni yol yapsın istemiyoruz kenardan toprak alıp az düzlesinler istiyoruz her gün birisi mi ölsün istiyoruz

      Cevapla
Bizi Takip Edin