Bir Hafta İçin de Aynı Yerde 7 Araç Kaza Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Osmaneli İlçesi Mekece İznik Karayolu Pekmezci Rampalar Mevkiin de Yağan Yağmurdan Dolayı kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiğin den aynı yerde yaşanan 3 ayrı kazaya sahne oldu.

Edinilen bilgilere göre, ilk kaza İznik istikametinden gelip Sakarya istikametine gitmekte olan Mehmet Yediağlı (45) idaresindeki 35 PJ G56 kamyonu ile Pekmezci rampalarını inerken yağan yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonuncunda yoldan çıkarak yolun sol tarafında bulunan su kanalını atlayarak durabildi. Yaşanan kazada can kaybı yaşanmazken kamyonda maddi hasar meydana geldi.

İkinci kaza yine İznik istikametinden Sakarya istikametine gitmekte olan İsmet Kumru (21) idaresindeki 16 H0 770 plakalı kamyonu ile yine aynı yerde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonuncunda kamyon yolun kenarında bulunan duvara çarparak durabildi. Yaşanan kazada kamyon sürücüsü ismet kumru yaralanırken kamyonda ise maddi hasar meydana geldi. Kamyon çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Üçüncü kaza ise yine İznik istikametinden gelip Sakarya istikametine gitmekte olan Erdinç Semiz(46) 55ALN24 plakalı kamyon pekmezci rampalarına geldiğinde yağan yağmurdan kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonuncunda kamyon devrildi. Kamyonda bulunan üzümler ise kaza yerine dağıldı. Meydana gelen kazada sürücü yaralanırken kamyonda maddi hasar meydana geldi. Kamyon çekici marifeti ile kaza yerinden kaldırıldı. Yaşanan üç ayrı kazada sürücüler yaralandı. Yaralanan sürücüler Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücülerin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

 

Öte yandan geçtiğimiz hafta da yine pekmezci rampalarında 4 araç kaza yapmıştı. Yaşanan kazada 8 kişi yaralanmış bunların 2 sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti. Aynı yol üzerinde bir hafta içerisinde meydana gelen 7’nci yaralamalı kaza olarak trafik kayıtlarına geçti.

 

Kaza yerinde yolun hatalı olduğunu söyleyen sürücüler burada ne zaman bir yağmur yağsa hemen kaza meydana geliyor, can kaybı bile oluyor. Eğer burada yetkililer önlem almaz ise yaşana kazalarda daha çok can kaybı olur o zaman bunun hesabını kim verecek diye sürücüler isyan etti. Yapılan yolun hatası neredeyse daha çok canlar yanmadan yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyoruz dediler. Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan yetkililerden yaşanan kazalar hakkında bilgi aldı. Sürücülere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bir Hafta İçin de Aynı Yerde 7 Araç Kaza Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Ekim 2017, 08:40

    Arkadaş tamam yollar tehlikeli olabilir ama araçlar çok hizli gidiyor. Çoğu araç sürücüsü hız limitleri ne uymuyor. Kusurları n % 80 sürücülerin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin