Bilecik’te zehirlenme şüphesi, inceleme başlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği, kentte yaşayan bazı kişilerin çeşitli sağlık şikayetleriyle hastaneye başvurması üzerine ilgili kurumlarca numune ve analiz çalışmaları başlatıldığını bildirdi.


Valilikten yapılan açıklamada, dün gece saatlerinden itibaren karın ağrısı, bulantı ve kusma semptomlarıyla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvurular olduğu belirtildi.

Açıklamada, hastaneye başvuran kişilerin tedavilerinin yapılarak taburcu edildiği vurgulanarak, acil serviste müşahede altında tutulan iki hastanın Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya tarafından ziyaret edildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Kızılkaya, “Konu Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Hastaların şikayet sebebi ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince numune ve analiz çalışmaları devam etmektedir.” ifadesini kullandı.

“Direk hastaneye geldik”

Hastalanan arkadaşını getiren Furkan Tuygun, “öğrenciyim. Arkadaşımı getirdik hastaneye yemekte olduğunu düşünüyoruz zehirlenme durumunun. Tatlıda bir problem çıkmış herhalde. Sabah midesi bulanıyordu. Öğlene yakın da istifra etti. Öyle olunca direk hastaneye geldik. İçerde şimdi bekliyoruz. Bizim yurtta 6 kişi daha böyle yani her yurttan çıkıyor. Muhtemelen okul yemekhanesinden olduğunu düşünüyoruz. Sabahtan benim yan odanda arkadaşım vardı Mete. O da istifra etti sabah 5’te. Şimdi korona virüs (Covid-19) var diye de hastaneye de pek girmek istemiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te zehirlenme şüphesi, inceleme başlatıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 22 Ekim 2021, 20:15

    Bu durum belli bir noktada değil heryerde var gibi ben de aynısını yaşadım 1 hafta önce genel bir salgın var gibi gözüküyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin