Bilecik’te Yeni Yollar Açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında yeni yollar açılarak, daha rahat ve konforlu ulaşım ağlarına kavuşması sağlanıyor.

Son olarak, Pelitözü Mahallesi’ndeki birçok sokak ve caddede kilit parke taşı çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, asfalt yama çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Nilüfer ile Meram Kent siteleri arasında daha sağlıklı ve kaliteli bir bağlantı oluşturacak yol çalışması da tamamlanarak hizmete sunuldu.

Çalışmalar kapsamında ayrıca Gazipaşa Mahallesinde yeni yollar açan ekipler, asfalt ve parke taşı çalışmaları sonrasında vatandaşların hizmetine sunacak.

Bilecik’te Yeni Yollar Açılıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Sayın Başkanımız Semih Şahin’den, Hürriyet Mahallesi, Zirvekent’e de kestirme düzgün bir yol ve o çevrenin düzenlenmesini istiyoruz.

    Cevapla
  2. 13 Ocak 2021, 02:52

    pelitözü mahallesindeki doğalgaz ve yol çalışmaları kara yolunun üst tarafında gerçekleşirken yolun alt tarafında ilk ve orta öğretim okullarının bulunduğu bölgede herhangibi çalışma yok burda sorumlu kişi veya kurumlar kim? bu çalışmalar ne zaman gerçekleşecek?

    Cevapla
  3. Eski yollar ne zaman açılacak kongre merkezi pazaryeri giriş yolu 1 sene oldu nerdeyse belkide geçti. açamadınız daha.unuttunuz galiba.

    Cevapla
Bizi Takip Edin