BİLECİK’TE TİYATRO KEYFİ ”AŞKA OLAN MEYLİM SENİN YÜZÜNDEN” ADLI OYUNLA DEVAM ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu gerçekleştirdiği “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali”nde, “Aşka olan meylım senin yüzünden 2” adlı oyun sahnelendi.


Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki oyunda tiyatroseverler, tiyatronun keyfini en güzel şekilde yaşadı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da izlediği ve Kayra Şenocak’ın yönettiği oyunda, kadın ve erkek arasındaki ilişki ile kadının dünyası, ruh durumu, sevdiği adamla çatışması komik ve ironik bir dille anlatıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyun sonunda yaptığı kısa açıklamada oyuncuların Bilecik’te çok güzel bir performans sergilediklerini belirterek, teşekkür etti.

Gerçekten büyük bir heyecanla başlıyoruz. Ama sona yaklaşınca da içimize böyle buruk bir hüzün sarıyor. Tiyatro tabi ki hayatın içinden bir sanat dalı. Tiyatro her zaman hayatın içinden enstanteneler sunuyor. Oyuncularımız bu akşamki oyunlarında eşler arasındaki ilişkiyi çok güzel bir şekilde yansıttılar. Ben teşekkürlerimi bildiriyorum” dedi.

USTA SANATÇI İRFAN KANGI:

”NE MUTLU BİLECİK’E Kİ SANATSEVER BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP”

Oyuncu İrfan Kangı, oyun sonunda yaptığı kısa değerlendirmede, ”Ne mutlu Bilecik’e ki sanatsever bir belediye başkanına sahip” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

”İrfan Kangı ise yaptığı değerlendirmede Bilecik’i çok sevdiklerini ve Bilecik’e alıştıklarını belirterek, ”Önceki röportaj ve konuşmalarımızda da belirttiğimiz üzere Bilecik, tiyatroda çok iyi yerlerde. Bilecik’te harika bir seyirci var, harika bir salon var. Bilecik bu anlamda çok şanslı. Türkiye’de zaten topu topu böyle tiyatronun festival şeklinde yapıldığı birkaç yer var ve Bilecik, bunların birincisi. Çünkü Bilecik’te bu 10 yıldır yapılıyor. Ne mutlu Bilecik’e ki böyle sanatsever bir belediye başkanına sahipsiniz. Biz İstanbul’un çoğu yerinde böyle salon bulamıyoruz. İnşallah bizleri hep çağırırsınız ve bizler de geliriz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunda rol alan İrfan Kangı, Hande Katipoğlu, Kayra Şenocak ve Fatoş Kabasakal’a plaket verirken, İstanbul Komedi Tiyatrosu’ndan Emre Özkan’a “Tiyatro” ödülünü taktim etti.







BİLECİK’TE TİYATRO KEYFİ ”AŞKA OLAN MEYLİM SENİN YÜZÜNDEN” ADLI OYUNLA DEVAM ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin