Bilecik’te şiddetli yağış nedeniyle 4 araç zarar gördü, bir iş yerini su bastı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle alt yapı çalışması devam eden bir yolda meydana gelen kayma sonucu 4 araçta hasar oluştu, 1 iş yerini su bastı.

Kentte akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli yağış, yollarda yoğun su birikintilerine neden oldu.

İsmetpaşa Mahallesi Futbol Sokak üzerinde alt yapı çalışmasının sürdüğü yolun bir kısmında kayma meydana geldi. Yolda oluşan kayma nedeniyle park halindeki 4 araçta hasar oluştu.

Aynı sokak üzerinde bulunan bir market ile bir binanın girişini ise su bastı. Vatandaşlar market ve binanın giriş kısmında oluşan su birikintisini kendi imkanlarıyla boşalttı.

Bilecik Belediyesi’ne ait iş makineleri de bölgede yağış nedeniyle kayan çakıl malzemeyi temizleme çalışması yaptı.

Çalışmaları takip etmek için bölgeye gelen Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşırı bir yağış nedeniyle üzücü bir durum yaşandığını söyledi.

Yağışla birlikte oluşan su birikintisinin alt yapı için serilen malzemede kaymaya neden olduğunu kaydeden Subaşı, “Mağdur olan vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız ve ekiplerimiz hemen seferber oldu. Çok hızlı bir şekilde müdahale etmeye başladılar. Şu anda mağduriyetler gideriliyor.” diye konuştu.
                                   

Bilecik’te şiddetli yağış nedeniyle 4 araç zarar gördü, bir iş yerini su bastı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 10 Haziran 2022, 01:58

    Yolları kazıp kazıp yapmazsanız böyle olur yazık günah normal günde toz toprak kanser olup gidicez nefes alamıyoruz memlekette yolların her gün yıkanması lazım özellikle anayolların sanayi rampasından tokiye kadar kenardaki bariyerlerde kaldırımlarda hala kıştan kalma çakıl taşları filan var mahalle aralarının güzelce yıkanması ve bozuk yolların derhal sıcak asfalt ile kapanması lazım yama yama oda artık bir yere kadar bu arada duyarlı kardeşlerim abilerim ablalarım lütfen cimere sizde yazın şikayetlerinizi yollar yapılmazsa daha çok böyle canımız yanacak

    Cevapla
    • yaw ne bimeri ne cimeri!!! sen bu birimleri ne sanıyorsun?? cumhurbaşkanının önüne mi düşüyor senin bilecik köyünde olan biten?? buradaki valilik ilgileniyor başvurularla ki gelen başvuru hangi birimle ilgiliyse oraya yönlendiriliyorsun!! yani ankaranın senden zerre haberi yok ki olsa da fark etmez!!! rüşvetçi sucukcu belediyeye ne diye devletin parasını göndersin ki?? zamanında iller bankasının kanalizasyon için gönderdiği paralarla kim bilir neler yaptılar da şimdi 1 kürek asfalt atacak durumları yok!! hani özel idare bile ödenmemiş bir dünya borcu olduğu için belediyeye gramla bile zift vermiyor!!!

      Cevapla
  2. Bu ne rezillik be kardeşim şu yolların hali toz bilmem ne yolları düzgün yapın yapamıyosanızda 3 saatte bir şu sıcaklarda yıkama aracıyla geçin ben bu sene süpürge aracını hiç görmedim ! Cidden bi memlekete bu kadar rezillik fazla !!!!

    Cevapla
  3. Cumhuriyet Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının SALI günü bir çok koldan başlayacağını açıklamıştı mahalle ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yaptığında sayın başkan, halka umut mu dağıttı yoksa ki kendisi AkUmutları sever

    Cevapla
  4. 10 Haziran 2022, 08:39

    Bilecik küçük bir il olmasına rağmen sorunları büyük bir il. Kıytırık bir köprüyü 2 yılda bitiremezsiniz, orası daha bitmeden 70 km lik yenileme projesinde tam da köprü inşaatının yanında asfalt yenileme çalışmalarını başlatırsınız. Bilecik şehir içi tam bir felaket zaten; bunların hepsini aynı zamana denk getiren kıymetli yöneticilere teşekkür ederim.

    Cevapla
  5. Başkan Vekili Hanım ne oldu hani başlıyordu asfaltlama yalanlarrr yalanlarrrrr

    Cevapla
  6. 10 Haziran 2022, 09:04

    CHP Lİ BAŞKAN SEÇİLİNCE BİR VATANDAŞ ŞÖYLE YAZMIŞTI.5 SENE ÇİVİ DAHİ ÇAKMASALAR YİNE OYUM CHP YE DEMİŞTİ.BUNLARDAN HİZMET BEKLEMEK İÇİN AKILDAN MAHRUM OLMAK GEREK.

    Cevapla
  7. Ak parti zamanında kongre merkezinin orada kafe daha sonra bim olan dükkan vardı,2 yıl da 2 kere su basmıştı.Yeni başkan geldiğin de çalışma yapıldı acaba oraya su bastımı yine

    Cevapla
    • Chp li vekil ve il ve ilçe başkanın istenediği değerli insan Semih Şahin oraları yaptı da artık orda bir su baskını olmuyor, 1 dönem belediye başkanlığı 3 dönem vekillik yapan yaşar tüzün bir çivi bile çakmamışken bileciğe kalkıp çalışan belediye başkanını istemiyor

      Cevapla
  8. Melek başkanım geziceğinize sürekli esnaf ziyareti yapıcağınıza lütfen şu yolları yaptırın özellikle bahçelievler ertuğrulgazi mahallesi otogar önü ana yollarımız bile çok berbat durumda

    Cevapla
  9. sizin belediye gibi yapacağınız iş eksik olsun emi!!! Allah tepenizden baksın, aldığınız oylar haram olsun HARAM!!! lan böyle iş yapılır mı?? açtığınız gibi kapatsanıza şu çukurları!!! havalar soğudu ve belediye kazı işine başladı, tüm kışı çamur balçık içinde geçirdi bu insanlar sizin iş bilmezliğiniz yüzünden!!! bu mağdur olan insanların zararını kim ödeyecek kim karşılayacak ha?? bir avuç memlekette bi kanalizasyon işini beceremediniz!!! ondan sucuk bundan salam kopartayım derken asıl işlerinizi unuttunuz!!! paraları çarçur ederken hiç bunları hesap etmediniz!!! bu halk size sandıkta dersinizi verecektir hiç şüpheniz olmasın!!!

    Cevapla
  10. meteroloji bas bas bağırdı perşembe günü bilecik de yoğun bir yağmur yağacak diye önlem alamazmıydı belediye?

    Cevapla
  11. 10 Haziran 2022, 23:34

    Yav arkadaş kazdıkları yeri asfalt yapmıyor lar arabaların ne lastiği kaldı ne ön takım kaldı yazık günah böyle rezillik olmaz

    Cevapla
Bizi Takip Edin