Bilecik’te “SAS beyin eğitim programı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAS beyin eğitim programı, Bilecik’te uygulamaya başladı.

Kurulduğu 2008 yılından bugüne kadar dünya genelinde binlerce kişinin hayatında pozitif değişim yaratan “SAS beyin eğitim programı” ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile danışmanı ve çocuk gelişimci Selda Kartay, SAS metodunun dinletiler şeklinde uygulanan müziğin konuşma seslerini ve tonları kullanarak beynin iki yarı küre arasındaki iletişimi güçlendirdiğini söyledi.

Küçük bir ses dalgasından büyük sonuçlar elde ettikçe küçük diye adlandırılan kavramın çok da küçük olmadığını ifade eden Kartay, “Bu farkındalık binlerce kişinin hayatında pozitif değişimler yaratabilmenin temelini oluşturdu. Yenilikçi işitsel dinleti metotları ve geliştirilen uygulama. İngiltere Hollanda Polonya Avustralya ve Türkiye olmak üzere çok uluslu merkez yapısı. Dinletiler şeklinde, müzik konuşma seslerini ve tonları kullanarak beynin iki yarı küre arasındaki iletişimi güçlendiren SAS metodu. Sinirbilim ve beyin plastisite alanlarında etkili ve dengeli beyin kullanımı.” ifadelerine yer verdi.

Her yaştan bireyin İhtiyaç ve becerilerine göre geliştirilebilen var olan potansiyeli ortaya çıkarma hedefi ile kategorilere ayrılmış Smart, boost, balance ve life SAS dinleti programlarının olduğunu aktaran Kartay, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Koordineli bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyoruz”

Öncelikle şunu bilmek önemlidir ki Sağ kulağımızdan duyduğumuz sesler beynimizin sol yarım küresinde ve sol kulağımızdan duyduğumuz sesler ise beynimizin sağ yarım küresinde işlemlenir. Bizler bu doğal sürece beynin her bir yarı küresini aktivite etmek için kullanıyoruz. Dolayısıyla beynin iki yarı küresine sesler göndererek beynin bir bütün halinde senkronize ve koordineli bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyoruz.

“Bilecik’te de uygulanmaya başlandı”

Programlarımız ile beyne yeni işlemleme alışkanlıkları kazandırıyoruz. 2008’den beri binlerce danışanına yardımcı olan SAS Metodu artık Bilecik’te de 3 yaş ve sonrası çocuklar için konuşma bozuklukları, dikkat eksikliği ve disleksi – okulda sınavlarda başarıya ulaşmak isteyen gençler ile hayatında başarılı ve mutlu olmak isteyen yetişkinlerde uygulanmaya başlanmıştır. Bütün Danışanlarımıza sesleri kulaklıklar aracılığıyla dinleterek yardımcı oluyoruz.  Programlarımızın yapısı karmaşık olmasına rağmen uygulaması oldukça kolaydır.

 “BİNLERCE KİŞİNİN HAYATINDA POZİTİF DEĞİŞİM”

Dikkat ve odaklanma sorunlarından okuma ve yazma problemlerine, Gelişimsel sorunlardan dil ve konuşma becerilerine, İş hayatı stresinden yaratıcılık ve üretkenliğe, Bilişsel gerilikten nörolojik rehabilitasyona kadar birçok alanda uluslar arası yapısı sayesinde dünya çapında binlerce kişinin hayatında pozitif değişimler yaratırken, Programın sonucunda beyin; yeni, kalıcı, hızlı ve etkili bir alışkanlık kazanarak sağlıklı bir işleyişe kavuşuyor.

“KULAKLIK ARACILIĞIYLA DİNLENİYOR”

Danışanlar, yorulmadan, herhangi bir yan etkiye maruz kalmadan, keyifli ve kısa süreli SAS dinletileri ile kalıcı ve pozitif sonuçlar elde ediyorlar. Bilimin yeniliklerini yakından takip eden dinamik ekibiyle bireye özel hazırlanan dinleti programları ile danışan, ses ve müzik programlarını kulaklıklar aracılığıyla yaklaşık 2, 3 ve 4 hafta boyunca günlük değişen seans aralıklarında dinliyorlar.

Oldukça basit ve güvenli olan bu yeni yöntem ile öğrenme güçlükleri, davranışsal, dikkat ve konsantrasyon ile ilgili problemlerde olumlu anlamda gelişmeler sağlanıyor.

Diğer yandan, SAS Beyin eğitim programı uygulayıcısı Selda KARTAY’a  0554 857 56 14 numaralı telefonu arayarak yada @selda.kartay instagram adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilecik’te “SAS beyin eğitim programı”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Belediyelerin kamu yararına halkın ulaşımını kar amacı gütmeden yapması daha uygun olur ki.hemde sizde böylece mazot derdinden kurtulup köyünüzde üretim yaparsınız devletin işçiye yaptığı zamdami gözünüz başkan olsam ulaşımı büyük şehirlerde olduğu gibi yaparım çıkarır Bilecik kartı…

    Cevapla
Bizi Takip Edin