Bilecik’te otomobil ile tır çarpıştı; 3 yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otomobil ile tırın çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Bilecik’ten Üniversite istikametine seyir halindeki Can Erdi Y. yönetimindeki 11 AAE 829 plakalı otomobil ile Vezirhan İstikametinden Bilecik İstikametine seyir halindeki Fikret F. idaresindeki 34 CAM 379 plakalı tır Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesine dönmek isterken Organize Sanayi kavşağında çarpıştı.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Elif Ş.(31) ile Zeynep Ö. (34) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi istikametinde kapanan yol kazalı araçların kaldırılması sonrası tekrar trafiğe açıldı.

Bilecik’te otomobil ile tır çarpıştı; 3 yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. oraya alt geçit şart ağaçlardan görünmüyor tır da uzun olunca görüş mesafesi sıfır karayolunu hatası bence bir tam tepe üstü

    Cevapla
  2. İyi altına girmemiş, Allah korumuş

    Cevapla
    • Bilecikte nerede tam trafik için düzgün yol varki alt gecitin orası karayolların orası daha buna benzer her an kazaya sebebiyet verebilecek cok yervar Allah tüm trafikte araba kullananları korusun

      Cevapla
  3. 26 Ağustos 2021, 15:28

    Yollar-kavşaklar hatalı, trafik ışıkları trafiği rahatlatacak şekilde bir türlü ayarlanamıyor, caddede 2.sıra parka kimse ses çıkarmıyor. Galiba bu işlerle ilgilenen bir amir, bir yetkili bulunmuyor.

    Cevapla
  4. en azından uyarıcı bir levha konulabilir çok kontrolsüz

    Cevapla
Bizi Takip Edin