Bilecik’te “Love Erdoğan” pankartı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de FETÖ mensupları tarafından reklam panolarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine ilan verilmesine AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’ndan da tepki geldi.

Bosna Hersek’te dev bir panoda “Love Erdoğan” yazılı bir görselin sosyal medyada yayılmasının ardından, “Love Erdoğan” sloganıyla on binlerce paylaşım yapıldı.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan AK Parti Bilecik İl Teşkilatı daha sonra il binasına “Love Erdoğan” yazılı büyük bir pankart astı.

“SEVGİMİZİ CÜMLE ALEM GÖRSÜN”

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, “ABD’deki alçaklar tarafından verilen reklamlara cevap Bosna’dan, İstanbul’dan, Bilecik’ten geliyor. Ülkemizin ne denli büyük bir ülke olduğunu, Sayın Cumhurbaşkanımızın bir dünya lideri olduğunu ne kadar sevildiğini bir kez daha hep birlikte görmüş olduk. Bu sevginin kaynağı, onun liderliğinde bütün dünyada mazlumlara yardım etmiş ve zalimlerin karşısında ezilenlerin yanında yer almış olmasından geliyor. Sevgimizi cümle alem görsün. Bilecik’ ten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a selam olsun!” ifadelerine yer verdi.

Bilecik’te “Love Erdoğan” pankartı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. beraber yuruduler bu yollarda ne istediler vermediler mustafa kemal ataturkun cocuklara armagan ettigi 23nisan cocuk bayramini bile unuturmak icin turkce olimpiyat lar uydurdular agitlar ozleyenler gecmise bi bakin mustafa kemal ataturkun bursa nutkunu bi okuyun birde siyah beyaz turk filmi vurun kahpeye bugunleri anlatiyor gecmisi unutma gelecege dikkatli adimlarla yuru turkiye su uyur dusman uyumaz

    Cevapla
  2. Zihniyetiniz batsın artık bittiniz Ekonomi çöktü Damat paralar nerede ondan bagsedin millet artık bunları yutmuyor .))

    Cevapla
  3. 11 Mart 2021, 17:29

    adam pandemi döneminde hizmet üzerine hizmet yapıyor iki gün önce nükleer santral temeli atıldı sadece pandemi döneminde 10’dan fazla hastane açıldı göz var nizam var yeni hastaneye gidinde odaları görün chp’nin yaptığı çadırdan hastane değil bu otel gibi odalara sahip ama yapılan yorumlar nankörlükten başka bir şey değil halk çöplükten kokan sokaklar, su tankerlerini özlemiş çok geriye gitmeye gerek yok istanbul maltepeye vs gidin bakın eski çöp kokan halinden farkı yok chp 2021 de bile kendisinin ne olduğunu çok iyi gösteriyor

    Cevapla
  4. dunya nukleer enerjiden vaz geciyor kapanan hastaneler dururken ataturk havalimanin pistine hastane yapilirmi patates sogan kuyruklari terorist ilan edilmedimi hangi birini yazam CHP dedin parti kacdefa ikdidara geldi CHP doneminde neler yapilmis 1923 .2002 kasima kadar girin internete hepsi var neler basarilmis gorun birakin iftiralari gercekleri uzaga gitme barzani guney dogu icinde papa pullari bastirdi ecevit bile barzani ici benim erimin potali olamaz demis 19 ada dosdum karamanliz isgal etti ne yaptiniz muslum barzani pacavralani ankara istanbulda asdiniz pkk pyd ypk ye suleyman sah turbesini teslim edilmedimi 19 senedir insanlari kandirdiniz gercekleri gorun

    Cevapla
Bizi Takip Edin