BİLECİK’TE JANDARMA VE EMNİYET’TEN ORTAK UYGULAMA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde il sınırları içerisinde 100 personelle yol kontrol uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile İl Jandarma Komutan yardımcısı Muammer Ergaş, uygulama noktalarını gezip ekipleri denetleyerek güvenlik önlemlerinin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

 

Alınan bilgilere göre, D-650 karayolu üzerinde yeni yapılan şehirler arası otobüs terminalinin yan tarafında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, Araç içerisinde bulunan kişiler tek tek aranırken, araçları da eğitilmiş jandarma köpeğiyle birlikte arandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan denetimlerde ise 118 araçta arama yapılırken, 389 kişi kontrol edildi. Vize ihlali yapan 5 yabancı uyruklu kişi (4’ü Afgan, 1’i Özbek) yakalanırken, 16 araca ise cezai işlem uygulandı.

 

 

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, burada yaptığı açıklamada, Uygulama kapsamında şüpheli ve risk oluşturan şahıslar üzerinde analiz yapıldığını söyleyerek, “Vatandaşımızın huzur içerisinde yaşamalarına devam edebilmeleri için, huzur ve güven ortamını sağlamak amaçlı uygulamalarımıza hem bu şekilde yol uygulamaları, şehir giriş ve çıkışlardaki uygulamalar, hemde şehir içindeki uygulamalarımız ve huzur operasyonları şeklinde devam ediyoruz.” dedi.

 

 

BİLECİK’TE JANDARMA VE EMNİYET’TEN ORTAK UYGULAMA!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin