Bilecik’te doğa tutkunu gençler, kampta hem iftar hem de sahur yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecikli bir grup doğa tutkunu genç, hafta sonları Kurtköy Barajı’nda kamp yaparak hem iftar hem de sahur yapıyor.

Kent merkezine 25 kilometre uzaklıktaki doğa severlerin ve balık tutkunlarının uğrak yeri olan Kurtköy Barajı’nda kamp kuran bir grup genç, çam ağaçlarının arasına kurdukları çadırda geceyi geçirdi.

Özel bir yurtta müdür olan Recep Furkan Çelik, birkaç yıldır arkadaşlarıyla profesyonel anlamda kamp yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Ramazan ayında hafta sonlarını Kurtköy barajında kamp kurarak, iftar ve sahurlarını yaptıklarını anlatan Çelik, şöyle konuştu:

Burada Ramazanın daha keyifli geçtiğini hissediyoruz. Buraya geldiğimiz zaman arkadaşlarımızla görev dağılımı yapıyoruz. Geceleri, yaban hayvanlarının evlerinin bulunduğu alanlar içindeyiz. O yüzden güzel bir görev dağılımı yapmamız gerekiyor. Kimi arkadaşımız ateşle ilgileniyor kimi arkadaşımız çadırların kurulumu ile ilgileniyor. Bazı arkadaşlarımız ise iftar ve sahur hazırlıklarıyla ilgileniyor. Doğada huzur ve keyif buluyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz.

Kampta iftar ve sahurun keyifli olduğunu kaydeden Çelik, “Peynir zeytin gibi ürünlerle sahurumuzu geçiyoruz. Biz buralarda vakit geçirmekten inanılmaz keyif alıyoruz. Türkiye’deki bütün kampçıları hatta dünyadaki bütün kampçıları Bilecik’imizin bu doğal güzellerini görmeleri için memleketimize bekliyoruz.” dedi.

Güvenlik görevlisi Eray Zencir de sadece kamp yapmaya gelmediklerini ifade ederek, “Bölgedeki çöpleri topluyoruz. Kampa ve pikniğe gelen vatandaşlarımızdan çöp bırakmamalarını istiyoruz. İftar ve sahur burada keyifli geçiyor.” diye konuştu.

Sefa Bozkurt da arkadaşlarıyla yıllardır doğa sporu yaptıklarını belirterek, “Kampa öğrenciyken küçük bütçelerle başladık. Şu an tüm ekipmanlarımızla sezonu açtık. Arkadaşlarımızla gece kamp ateşini yaktık. Semaverimizi yaktık. Ateş etrafına muhabbet ettik, bu tarz ortamlarda sohbetin, muhabbetin yeri çok ayrı.” ifadesini kullandı.

Bilecik’te doğa tutkunu gençler, kampta hem iftar hem de sahur yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin