Bilecik’te 3 akaryakıt istasyonu hakkında yasal işlem başlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te akaryakıt olmadığını gerekçe göstererek yakıt vermeyen ve limitle satış yapan bazı akaryakıt istasyonları ile ilgili işlem başlatıldı.

Bilecik’te, akaryakıt fiyatlarına zam yapılacağının açıklanmasının ardından vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Bazı istasyonlar ise akaryakıt olmadığını gerekçe göstererek yakıt vermedi, bazıları ise limitle satış yaptı.

BİLECİK VALİLİĞİ EL ATTI!

Gelen şikayetler üzerine Bilecik Valiliği tarafından yaptırılan denetimler üzerine, akaryakıt olmadığını gerekçe gösteren ve limitle satış yapan  biri şehir merkezinde ikisi ise şehirlerarası yok güzergahında olmak üzere 3 akaryakıt istasyonu hakkında işlem başlatıldı.

“LİSANS İPTALİNE KADAR..”

Bilecik Valiliği ağır para cezalarından başlayarak lisans iptaline kadar varabilecek tüm yasal işlemlerin başlatıldığını bildirilirken, konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

17 Aralık akşam saatlerinde bazı akaryakıt istasyonlarında akaryakıt olmasına rağmen satış yapılmadığı yada limitle satış yapıldığı yönündeki şikayetler üzerine yaptırılan denetimler sonucunda bu şekilde hareket ettiği tespit edilen biri şehir merkezinde 2 si şehirlerarası yol güzergahında olmak üzere 3 adet akaryakıt istasyonu hakkında, ağır para cezalarından başlayarak lisans iptaline kadar varabilecek tüm gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyumuzun bilgisine arz olunur. 

 

Bilecik’te 3 akaryakıt istasyonu hakkında yasal işlem başlatıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. O zaman 3 akaryakıt istasyonun şirketinin isimlerinide belirtelimki ona göre halk bilsin bilsinki bir daha o istasyorla alış veriş yapılsın birde incelemeden bir şey çıkmaz

    Cevapla
  2. 18 Aralık 2021, 21:54

    İsim alalım

    Cevapla
  3. sayın valim A101 içinde denetim yapın raflardaki ürünleri depolara götürerek stokluyorlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin