Bilecik’in artık “Sımsıcak” bir hamamı var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te geçmiş zamana kadar soğuk olmasıyla eleştirilen ve bazı eksikler olduğu iddia edilen hamam, tam anlamıyla dört dörtlük yenilendi.

Ankara ve Eskişehir’de de spor ve eğlence tesisleri bulunan İş İnsanı Salih Bektaş Çavuşoğlu tarafından ihalesi alınan Bilecik Belediyesi Şehir Hamamına gelenler son derece mutlu ayrılıyor.

Daha kapıdan içeri girildiğinde avlusu ve giyinme odalarının sıcaklığı bile gözlerden kaçmayan yeni hamam da SPA, Masaj, Sauna, Türk Hamamı ve cafe hizmeti de veriliyor. Haftanın her günü hizmet verilen yeni hamamda bayanlara sadece pazartesi günü kapalı olan hamamda sauna ve buhar odası da bulunuyor.

Daha yeni açılmalarına rağmen bekledikleri ilgiyi görmekten son derece mutlu olduklarını vurgulayan İşleme Sahibi Salih Bektaş Çavuşoğlu, kentte beklenen hamam özlemini vatandaşlara sunmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getirdi.

Özellikle akşam saatleri ve hafta sonlarında soğuk kış günlerinde böylesine sımsıcak bir ortamda yıkanma ve dinlenme imkanı bulan vatandaşlar da yetkililere teşekkür ettiler.

Bilecik Şehir Hamamı Adres: Hürriyet mah. Değirmen Sok. No:30 Merkez/Bilecik
Telefon: 0530 772 96 92

Bilecik’in artık “Sımsıcak” bir hamamı var
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Değirmen sokak cumhuriyet mahallesindedir lütfen düzgün adres paylaşımı yapalım.

    Cevapla
  2. 30 Ocak 2022, 15:18

    Ücretlerden de bahsetseniz

    Cevapla
Bizi Takip Edin