Bilecik jandarmasından şehit ailesine bayram ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığını ardından da şehit ailesini ziyaret etti.

Muzaffer Sandal, Ramazan Bayram münasebetiyle Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığa gelerek askeri personel ile sohbet edip bayramlaştı.

Albay Sandal karakoldaki bayramlaşma programının, ardından beraberinde Jandarma Kıdemli Başçavuş Mustafa Toy ile birlikte 1992 yılında Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 2 çocuğu ve eşi ile birlikte şehit edilen askerlik şubesinde görevli Personel Başçavuş Kemal Ay’ın ailesini ziyaret edip, şehit annesinin elini öptü ve bir süre sohbet etti.

Sandal burada ülkenin bekası için canlarını seve seve feda eden şehitleri rahmet, minnetle ve şükranla andığını ifade ederek şunları söyledi:

Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü sınırlarımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim.

Şehit Kemal Ay’ın ailesi ise ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtti. ​​​​​​​

               

Bilecik jandarmasından şehit ailesine bayram ziyareti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin