Bilecik İl Özel İdaresi Yol İş Şube Personeli Yemekte Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Özel İdaresi Yol İş Şube Personeli Bilecik İl Özel idare yemekhanesinde düzenlenen yemekte buluştu.

DSC_0025
Düzenlenen yemeğe Bilecik İl Özel İdaresi Yol İş Şube Müdürü Ozan Bakkal, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akil Şahin ve Özel İdare Personeli katıldı.

DSC_0027

HEDEFLERİMİZİ DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMIŞ OLDUK

Bilecik İl Özel İdaresi Yol İş Şube Müdürü Ozan Bakkal, “Ciddi bir çalışma ortamı ciddi bir performans gösterdik idare olarak, hem idare yöneticileri hemde bunun uygulayıcıları olan personelimiz özveri ile çalışarak yaklaşık 5-6 aylık bir süreçte büyük rakamlar olarak telaffuz edebileceğimiz büyük işler  becerdiler. ciddi bir kış ortamından çıkmıştık, yollarımız oldukça bozuktu ve yeni bir plent şantiyesini kurma ihtiyacımız vardı. Aşağıdaki plent şantiyemiz ilimizin ihtiyaçlarını karşılamaz seviyedeydi, biz yeni bir plent şantiyesi kurarak hedeflerimizi daha yükseklere taşımış olduk” dedi.

DSC_0032

HAZİRAN AYINDAN BU YANA 100 BİN TON SICAK ASFALT ÜRETİLDİ

Bakkal, “Yolları yamamak bir yana yolları sıcak asfalt ile kavuşturduk, 40 kilometrenin üstünde sıcak asfalt çalışmamız, 100 bin tona yakın sıcak asfalt üretimimiz, 2015’in nisan ayın da daha ortada olmayan bir plent şantiyesini kurup  haziran da startı verdiğimiz günden bu güne 100 bin ton gibi büyük bir rakama yaklaşmış bulunuyoruz. Bu çok ciddi bir rakam, 100 bin ton sıcak asfalt yaklaşık 4 bin kamyona yakın sıcak asfaltın nakledilmesi demek. Makine ve ekipman olarak gücümüzü artırdık, bunlar da yeterli değil ancak bütün muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri rahatlıkla tutabiliyoruz, onlara gerekli hizmeti götürebiliyoruz” dedi.

KARA YOLLARI STANDARTLARINA YAKIN SICAK ASFALT DÖKÜYORUZ

Bakkal Yeni çizgi boyalarını aldıklarını belirterek, “yollarımızı da çizdireceğiz, yanlarına flaşörleride takacağız. Kara yolları standartlarına yakın sıcak asfaltlar ile köylerimiz kavuşmuş durumda, bizde standartlarımızı daha da yükselterek onlara fayda sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

ARTIŞA GİTMEDİK, PERSONELİMİZ ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Personel’in özverili çalışmalarından ötürü yemek organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Bakkal, “Personel olarak bu süreçte bir artışa gitmedik, aynı personel ile çalışıyoruz ve buda demektir ki personelimiz çok özverili çalışmış. son iki haftaya kadar pazar günleri dahil sabah 05:00’ten akşam 22:00’ye kadar personelimizin üretim ve faaliyetleri sürüyordu. Emeklerinden dolayı Personelimize bir yemek düzenledik. Bu çalışma ve özveride bize destek olan İdaremiz, Genel Sekreterimiz, Meclis Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve elinde imkan olan herkes bize gerekli desteği sağlamış oldu. Çok uzun sürede yapılacak bir işi çok kısa bir sürede başarmış olduk, desteklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

DSC_0033

İdare Personeli Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

DSC_0033

DSC_0036

DSC_0025

DSC_0027

DSC_0032

Bilecik İl Özel İdaresi Yol İş Şube Personeli Yemekte Buluştu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin