BİLECİK CUMHURİYET HALK PARTİSİ, ADAY ADAYLARINI TANITTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik chp milletvekili aday adayi tanitim toplantisi duzenledi, 1 kasimda yapilacak 26. Dönem erken genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili aday adaylari, düzenlenen basın açıklamasıyla tanıtıldı.

DSC_0360

Hüseyin Elmas, Partimizin kurulus yildonumu olan 92. Yil donumunde onur ve gururumuz ile birlikte burada toplanmis bulunuyoruz. Ben Hüseyin Elmas, Chp bilecik milletvekili aday adayıyım. Önümüzdeki 1 kasımda yapılacak olan seçimlerde partimizin daha başarılı, daha hedeflerini yükseltebilmesi için bu konuda bizlere düşen bir görev olarak gördugumuz aday adayliginda başvurumuzu yaptık. Hangi sıraya görev verilirse ben birinci sıra adayı gibi çalışacagıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygi ve sevgi ile selamlıyorum dedi.

DSC_0371

Av. Çağatay Karaahmet, yapılan seçimin bir tekrar seçim olduğunu ifade ederek bu seçimde geçen seçimde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduğunu söyledi.
Bu bağlamda Türkiye’nin içinden geçtiği cenderede bu sıkıntılı günlerde, bunun müsebbiplerine karşı mücadele vermenin adaylığının birinci noktası olduğunu dile getirdi.

DSC_0401

Yaşar Tüzün, günün önemine vurgu yaparak, “Bugün 9 Eylül tarihi partisi açısından, Türkiye açısından, Laik Demokratik Cumhuriyet açısından çok önemli bir tarih. Böylesine önemli bir günde partimizin 92. kuruluş yıl dönümünde Milletvekili aday adaylığımı açıklamak, 3 arkadaşım adına söylüyorum bizlere büyük onur, gurur ve heyacan vermektedir.” dedi

Basın açıklamasına, İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve Partililer katıldı.

 

BİLECİK CUMHURİYET HALK PARTİSİ, ADAY ADAYLARINI TANITTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu seçimde size oy vermiyecem çünkü beraber iyi sallamak istemiyorum Hdp ile aynı karede olmak atatürkün partisine yakışmadı

    Cevapla
Bizi Takip Edin